tātad - tur pie Country/Region izvēloties jebkādu valsti visu laiku met atpakaļ uz United States. Kur vaina un problēma, kā to novērst? Gribu pasūtīt, bet nedzīvoju US. :D
Es jau rakstīju, ka linkus vairs nevaru atrast, biju kkur diskusijā atpakaļ likusi, bet viņa nebija atsevišķi, bija kopā ar pārējām kaklarotām, ja nav vairs šī krāsa - tad nez, vrb šajā krāsā vnk vairs nav! Jo pašā sākumā, kad skatījos bija arī rozā, pēc tam kad sūtīju, nebija .. bija tikai kkādas zaļas un šīs :D :)
Laura Esmu jau sen pasūtījusi tādu pašu miesaskrāsā, bet neesmu vēl izmantojusi. Izpakots ir, izskatās kā bildē, bet "piemērījusi" neesmu, tāpēc nevarēšu pateikt par to, cik labs ir. Vienmēr biju skatījusies uz tām kleitām ar kailo muguru un no pirkšanas atturējis tas, ka nebija šāda krūštura, tāpēc tagad atliek tikai īsto kleitu atrast.
Savanna, nu man tas pats! Un arī gribu miesaskrāsas, jā, vismaz vari pateikt, kā ar izmēriem?? Atsauksmēs lasīju, ka dažas saka,ka sūtījušas C izmēru, bet atnācis kā A izmēra krūtīm :D
Kā Tev? Atbilst, kāds ir, kādu izm. ņēmi?
Paldies par atbildēm, sapratu, ka tas domāts tomēr mazākiem bērniem, nepirkšu krustmeitiņai, jāizdomā, kas cits.
Kiky - sasmējos, labāk ar šitādiem nejaukt bērnam prātu :D
Varbūt ir vēl kādas foršas mantiņas redzētas bērniem?
Kura? Tā zelta? Nu nezinu, kvalitāte normāla, tāda paviegla, neatceros vairs pa cik pirku, tiešām, bet nu dārga nebija! :) Atnāca +/- 3 nedēļu laikā kā viss no ebay! :)
Meitenes, atkārtošu savu jautājumu sakarā ar aliexpress.
tātad - tur pie Country/Region izvēloties jebkādu valsti visu laiku met atpakaļ uz United States. Kur vaina un problēma, kā to novērst? Gribu pasūtīt, bet nedzīvoju US.
Kā tur īsti ir ar to bidošanu? Ja man šobrīd rādās, ka ir bezmaksas piegāde, tad tas nemainīsies? Kā arī, tik lielu cenu, cik ierakstīšu, par to arī dabūšu pirkt, protams, ja kāds nepārsolīs? :)