No ali saņēmu cepuri
superīga, ļoti patīk!
un halātiņu,
kas manam īsajam augumam ir par īsu (manējam gan patīk :D), gandrīz dibenvaigi rēgojas :D Kvaltiāte normāla (kāda var būt par 4.50$ :D), bet nav tik brīvs, kā modelei bildēs.
SheIsShe, tu mani galīgi neiepriecināji. Ilgi domāju par tiem cimdiem un beigās vakar izdomāju pasūtīt - man ir plata roka, vienmēr, liekot burkā, sprūst iekšā. Tad jau laikam būs kādam jāuzdāvina.
Nivea sen neesmu bijusi, bet kādreiz bija visādās, tur viens tāds garais pakaramais un tur viņi sakārti no balta, melna, līdz zaļam utt. Viņiem tas materiāls tāds baigi foršais, staiīgs un maigs.
tur ir visas klasiskās, melna, zila, balta, pelēka, vēl kaut kādi bēžie, dzeltenie, karoč visas krāsas , bet nebija spilgtas laikam. Es arī zarā sapirkos baigi labas, jo augšā viņām tā kā dubultā tas audums, smuki krūtis izskatās.
Jūs esat kādreiz saņēmušas to, ko nekad neesat pasūtījušas. Pat ne tuvu tam? :D
Šoriit pastkastītē bija ielikts no Ķīnas kaut kas, es pat nezinu kas :D Sudraba ķēdītes ar tauriņiem, bet nevis kā ķēdīte, bet kā piekariņš, bet viņš ir par garu pieriņam, un nav kur kaut ko citu piekarināt. Nu īsāk sakot, saņēmu kaut kādu sudraba veidojumu :D
Hā, šodien saņemu savas ādas imitācijas legingus, kurus jau necerēju saņemt. Vispār nesaprotu,kāpēc pasūtīju. Pielaikošu 6dien, ceru, ka neizskatīsies pārāk.. vieglprātīgi :D
Beidzot atnāca ilgi gaidītais video reģistrators, esot viss kārtībā, funkcionē, draugs laimīgs un priecīgs par jauno rotaļlietu.
Vēl atnāca kaut kāds štruntiņš-kaklarota no ebaya, kas tika izsūtīts oktobrī. Pati neesmu redzējusi, bet esot viss kārtībā. :D