Lāsma, tas gan :D
nobidoju vienus auskarus (vienādus, no tā paša tirgotāja) vienus pa 2,25$ un otrus biju sen uzlikusi, vnk bija ilgāks laiks pa 1,10$, tad, nu dabūju tos pa 2,25$, samaksāju, ieeju ebayā, skatos tādus pašus pa 1,10$ arī ieguvu, bet es jau samaksāju iepriekš par tiem dārgākajiem un tad gan bija abidna, bet, neko rakstīju sellerim, ka otrus gan nevajag :D
Kas notiek, ja esmu kaut ko nobidojusi, bet es to lietu tomēr negribu? Vai varu nemaksāt?
Uzrakstīju sellerim, vai viņš nevar atcelt manu bidojumu, jo būtībā sajaucu un man to preci nevajag, uz ko viņš atbildēja: ''Do you know how I do that?!''
Mare, pie preces purchase history labajā stūrīti vari izvēlēties "cancel this item" (laikam), un selleris atvērs lietu, kur tev būs jāakceptē preces pirkuma atcelšana. Galvenais, Tu atver to "cancel item vai purchase"
Ku-kū bidošana beigsies tikai pēc 4 dienām, bet es zinu ka būšu vienīgā bidotāja tai lietai, jo tas ir totāls sūds ko nevienam nevajag. Tādēļ vienkārši gribēju laicīgi no tās preces atteikties. Bet ja man pēc tām 4 dienām būs tur opcija ''cancel this item'', tad, protams, izmantošu to. Paldies ;)
Susy- jā, man ir apmēram 6 zibatmiņas (visas 8gb)..un lētākā gala flešiņi tie ir.. katrs nemaksā vairāk par 3 ls.. vecākais darbojas jau apm. 4-5 gadus..
Man beidzot atnāca tās Ziemassvētku lampiņas,kuras pasūtīju 26.novembrī. :D
Un vēl arī šī blūzīte. Smaka nav no tām patīkamākajām. Tā jau man ļoti patīk,forša..bet lai viņa ērti un smuki tā uz pleciem turētos,man tomēr prasītos bišķ lielāku. :/
Apdomāju viņas pārdošanu. Varbūt kāda ir ieinteresēta?