Elīza Ja pat es apguvu ebay, kad domāju, ka ne gribu, ne laiks saprast, tad gan jau, ka tu ar vari. :D Patiesībā nekas sarežģīts tur nav. Pāris klikšķi šur un tur un esi jau daļu naudas notriekusi. :D
Kas jāizdara, lai sāktu? - izveido paypal kontu, izveido ebay kontu. Sāc darboties. Viss. :D
Es gaidu savas ķīnieškleitas, tagad bail sametās, ka neatnāk topiņi :D Drēbes nekad no Ķīnas neesmu sūtījusi.
Ja esmu pasūtījusi decembra sākumā, tad uz janvāra beigām laikam naivi cerēt, ja?
Toties visi telefona grabuļi man atnāca zibenīgi, praktiski jau pēc 2 dienām pastkastītē bija prece.
Goody
Pieliku lineālu ātri klāt, somiņa ir apmēram 24 x 15 cm ..
Atnāca nepilna mēneša laikā.
Tikai man vēl uz mājām nebija atnācis paziņojums no pasta, nočekoju pēc traking numura, ka paciņa ir pastā un gāju uz pastu tāpat, lai nav jāgaida visas garās brīvdienas, kad pasts atkal strādās.. . :D
Šodien atnāca paciņa- kaut kad seeen biju pasūtījusi 5 gb apenīes, jau biju norakstījusi un sellers naudiņu arī visu atdeva.
paskatījos- bij pasūtītas 27.septembrī. Kaut kur aizrijušās pastā laikam bija :D
Čāča es nesen tik pirmo reizi pamēģināju "bidot" :D
Neiesaku, pēc tam nopirku kādas 2lpp ebayā ar nevajadzīgām lietām :D
Tiešām dikti aizrauj, visvairāk tas pats process :D
comic_sanss, es nezinu, vai tas ebay nogļuko, bet man arī ik pa reizei cenas parādās LS. Bet man savukārt summa ir tāda, kādai būtu jābūt dolāros :D Mistika :D
Cloo, jā :D Nekas vēl nav atnācis, tā visa bija bižutērija un, pa lielam nevajadzīga :D nez, varbūt, varēšu kādam notirgot :D haha
Bet tas process ir tik foršs :D un beigās tas, ka iegūsti preci uz pusi lētāk - vēl feināk :D