Dominika, es pirms pāris dienām saņēmu to mazo matu gofrīti, bet, diemžēl, man viņš nestrādā :/
Ceru, ka sūtīji no cita sellera vai arī, ka Tev vnk. strādās :)
Izskatās smuka ikdienas kleitiņa. Kāda ir sūtījusi?
Tā kā 100 % nemāku ielikt foto, tad links :D - http://www.ebay.co.uk/itm/Gray-Women-Crew-Neck-Long-Sleeve-Zipper-Dress-Summer-Casual-S-/380699432418?pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item58a37455e2
Sveiki! :D Tām, kurām ir šāds mp3 atskaņotājs:
jūs viņu uzlādējat, kad ir uzslēgts uz On vai Off? :D
Šodien pēc 2 mēn gaidīšanas saņēmu, pieslēdzu ar usb pie datora, pie Off viņam iedegas sarkanā lampiņa un viss čikiniekā, un var mp3 salādēt :D Bet kad noņem nost no usb un uzslēdz ON, lampiņa nedeg un nekas neskan :D :D Kā jums ar viņiem ir? :D
Ideāls! Sintētisks, protams, bet ideāls! Nekur nekas nespiež, krūtis ieguļ perfekti! Ņēmu L izmēru, krūšturiem parasti ir 75C vai 80B. Esmu vairāk nekā apmierināta un pasūtīšu vēl kādu.
Es arī biju šokēta par Ķīnas preces ātro piegādi, arī 11 dienas! :o Gaidīju pavisam ko citu, saņemot pastā, pat lūdzu pārbaudīt, vai man nav vēl kaut kas.. Jo paciņa no UK ar dārgo shippingu un manu kleitu tās sastāvā kavējas! :@
This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.
Bilde precei arī pazudusi... sanāk,ka pārdevējs ir bijis krāpnieks?
hmm, man tas pats, man atnāca auskari pa arī kādām 10 dienām, kurus saņemt bija patīkami pārsteigta tik ātri. Bet joprojām ir 3 paciņas, kuras kavējas un izskatās, ka neatnāks.