Varbūt kāda zina cik jāmaksā pastā par neizņemto ebay sūtījumu, ja gadījies pārsniegt tās 10 dienas?
0.21 LVL par katru darba dienu. iesaku tev paskaitīt līdzi, jo man šāda situācija ir bijusi 2x, kuru laika ir bijušas brīvdienas un abas reizes darbinieces man ir gribējušas izstādīt par visām iedām, ieskaitot valts brīvdienas :D
Ja pasuutu preces kopaa apmeeram $50, bet visaam preceem ir free shipping, tad man ir jaamaksaa veel kkas klaat vai tikai taa naudinja, kas sanaak par preceem?
Arieta- aha- man jau kādus 3 gadus ir ebay sūtītās virtenītes! Zilas, zaļas, baltas, sarkanas.. pa smieklīgām naudiņām..pasūtīju vēl, man ir gaismiņmānija :D viss pagalms būs gaismiņās :D
missfiori_, nebūs nekas jāpiemaksā par sūtīšanu!
Ja viss no viena sellera un sūtīs vienā paciņā, tad gan var būt muita! čāča,lampiņu links.
comic_sanss, ko ātrāk neieminējies, ka var sūtī tās lampas, man arī jau būtu pilna māja :D šīs man bija eksperimentālās un tagad zinu, ka droši var sūtīt - viss darbojas, ir labas un galvenai pa kapeikām :)
Nu es ceru,ka man atnāks tāda smuka krāsa.:D cik feini,ka dabūju lampiņas...jau pagājušajā gadā kaķsi egli nomušīja pirms vsp bumbulis bija uzlikts, tagad ar gaismiņām vismaz kāds prieciņš būs,ja egle atkal Ziemassvētkus nepiedzīvos.:D