Off topic - kādi tie zobi paliek PĒC crest lietošanas? Vai nepaliek dzeltenāki? :\
IR liels kārdinājums tos iegādāties, bet bail,ka (pārstājot tos lietot) paliks vēl dzeltenāki. :(
brunettte9, es crestoju :D
tā kā ne smēķēju, ne dzeru tējas, ne melnu kafiju, tad zobi nemaz tik ļoti dzelteni nekad nav bijuši, cresti palīdz padarīt tos tikai žilbinošākus ;)
Nezinu kā citām, bet, nē-man nekas dzeltenāks nepaliek!
Persephon, man, laikam, arī tāda cepure ir :D
Tikai sūtīju, kur bildē tā nemana to aizmuguri, arī es esmu ļoti apmierināta, bet 2 ziemas nenostaigāsi, vismaz man, dikti sapūkojās, bet savādāk esmu sajūsmā, tiešām, iesaku! :)
Man šodien pasta kastē esot šitās fīčas- potītes sprādzītes:
un šī:
draugs teica,ka abi esot riktīgi sūdi, bet savām acīm neesmu redzējusi, tpc nevar pateikt. teica,ka esot domātas ķēdītes milzu potītēm un man noteikti būšot jāaptinot 3x ap potīti..
:D man parasti viņš pačolē un viņam patīk...paratsi jau auskari nāk vai kāda nabas rota. akd saņēma pleijeri, tad gan bija priecīgs, bet šitie esot mēsli.:D redzēs, redzēs.
Ilgi gaidīju un beidzot sagaidīju. Pasūtīju ar mērķi, lai būtu džemperītis tāds pagarāks un paplatāks ar ko pa māju staigāt un sasildīties. Tā jau viss forši un baigi labi tik tāds diezgan sintētisks.