Kādu jūs izvēlētos krūšturi ja abi būtu pilnīgi vienādi izņemot materiālu. Viens ir no kokvilnas un otrs nopoliestera un spandeksa.. nezinu pat kas ir spandekss :D Cenas abiem atšķiras ļoti minimāli:)
Man ir tiesi tada salle, un kvalitate ir loti laba, starp citu tiesi gribeju pasutit vel vienu tadu, bet slinkums bija historija raknaties, ka reiz misshine ir ielikusi tiesi to selleri no kura pirku ari es.
čāča
man ir tieši tāds pulkstenis
viss jau ļoti labi un ļoti skaisti, bet tas pats pulkstenis ir piešūts pie siksniņas klāt tā, ka nezinu kā varēs bateriju nomainīt :D būs nedaudz problemātiski
čāča
Siksniņa pati stingra, bet tāds vaļīgs liekas tas ādas gabaliņš (nezinu kā viņš saucas) aiz kā beigās aizliek to siksniņas galu, lai nekarājas. Par to man ir aizdomas, ka varētu ārti noplīst.
Varu, bet šeit ielikšu tikai trešdien, jo soma ir mammai (un trešdien ciemošos pie viņas).
Bet vienīgais tāds mīnuss somai rāvējslēdzēja krāsa (priekšā) dzeltena. Bet tāpat soma ir ļoti laba (vismaz man patīk) :)
Pirms kāda laiciņa pasūtīju šo, bet pārdevējs piečakarēja (pārdevējs kopš 2006, atsauksmes viņam bija labas, bet nedēļu pēc tam, kad nopirku mētelīti, viņš delitējies/delitēts no Ebay), tagad mēģinu dabūt atpakaļ naudiņu, jo preci jau man laikam neredzēt. (tiesa gan pirku jau ar no pārdevēja, kuram šīs mētelis bija uz pusi lētāk nekā citiem).