Parasti gan es te baigi nemēdzu ar savām pērlēm dalīties, bet par pēdējo pirkumu esmu starā.
Manam sellerim gan vairs nav, bet citiem ir.
Blūze, lai arī pa lēto, bet ļoti labas kvalitātes- viss smuki nošūts. Izskatās ļoti labi un izmēri arī atbilst kā tabulā norādīts.
Šodien sāņēmu kršaino H&M kleitiņu par kuru šeit jau ir rakstīts, man ļoti patīk, pirku L izmēru, pati valkāju augšai 36-38 apakšai 38, un ir ok, garums arī labs http://www.aliexpress.com/snapshot/271471143.html
Duxana, cik gara esi? Es šo kleitiņu arī esmu pasutījusi, dikti gaidu. Man augšā izmērs ir 34/36 paņēmu M izmēru. Garums man 1,77, bail, ka dipuks būs pliks. :(
colombiana,
esmu 1,73
nezinu kāda atšķirība garumos ir abiem izmēriem, bet man tā kleita nav mini, ļoti labs garums.
Audums gan tāds paplāns, bet vasarai būs ok.
colombiana
kad Tev atnāk kleitiņa painformē par garumu lūdzu. Man ~tāds pats augums kā Tev un nevaru izlemt sūtīt vai nē kleitu, jo bail, ka būš par īsu.
madite_, te links, pirms pasūtīšanas youtube vari paskatīties, kādas Tev labāk patīk - tur daudz atsauksmes un safilmēts kā uz acīm izskatās konkrētie modelīši.
Zakjis*, par to tavu topiņu/blūzīti... Man ikdienā dažreiz der gan 36, gan 38 izmērs. Kāds tev izmērs? Es nomērīju plecus - izskatās, ka par šauru būs pat, ja ņemšu 38...
Šobrīd pūšos atvaļinājumā. Neskatoties, ka man būtu jāraksta prakse tā vietā es vakar visu ko sasūtījos no ebay ...agh...kādi pārmetumi :D
Bet nekas ceru, ka viss būs čiki pēc tam saliksu bildes.
Pasūtīju: kompim somu
bezvadu peli
vestīti
legingus
otu komplektiņu uuuuuun džemperiti. Kādu laiku jau šī atkariba bija pārgājusi, bet jums ir sava ietekme :D