Atnaca sis slavenas otas. Vinneju izsole pa $9.70. Esmu sajusma, dazas gan ir japielime un visas javanno, jo smird pec Kiinas, bet manuprat pa Ls5 kvalitate loti laba majas lietosanai.
Ka ari pasutiju so salli - $13, vareja letak, bet man jau apnika tirgoties. Redzes, kas atnaks!
ir ok.
ļoti maziņa.
ne īpaši laba kvalitāte.
atnāca saplīsis.
šis gan labs - jāraksta sellerim kādu vārdu vai tekstu gribi iegravēt. ļoti skaista atnāca.
Annija, pirmā soma man ir, tikai bēša, izmantoju tikai vasarā - pļurīga, parasta, kaut kas īsti līdz galam nav. Neieteiktu pasūtīt! Varu safočt, ja tomēr vēlies pirkt!
čāča un bibinja
Varētu jau neko neteikt, bet tomēr.. šoreiz pat nerunāšu par to vai kaut kas ir iemācīts vai pašdarbība, bet par pašiem materiāliem - šitos sinas gēlus nudien neieteiktu.Viņiem ir tik augsts skābes saturs, ka tavi nagi aiz laimes noteikti nespiegs..
Bibinja kāds tas mp3 pleijerītis, skaņa ok nāk ārā, vai tāda lēta un nekvalitatīva ir arī skaņa ( jo tā bieži ir lētām austiņām) un cik dziesmas var ielikt iekšā bez atmiņas kartes? vai obligāti vajag atmiņas karti?
tik lēti ka varētu pasūtīt mazajai māsai, ja pazustu nebūtu žēl ;D
Sveikas!
Atceros, ka pāris meitenēm bija paciņas aizkavējušās Pekinas lidostā vairākas dienas, tagad ir izkustējušās?
Paskatījos arī pāris manējās tur kko gaida, statuss ir NULL, lai ko tas arī nozīmētu.