un nav man fočiks, planšetei arī kamera tikai priekšpusē, ar tādu neko saprast nevarēs, bet ok .. iesākumā vienkārši uzrakstīšu, varbūt, ka bildi nemaz nejautās. Ja jautās - nu tad neko :(
Neuztraucies par gramatikas kļūdām, man daži pārdevēji atbild tā,ka es knapi varu iebraukt par ko ir runa. Kad jautāju vai mana soma drīz jau būs pie manis, man atbildēja apmēram kaut ko tādu - I send you bag, you wait, no worry friend. :D
Goody, es laikam riskēšu un sūtīšu. Vienīgi nezinu, kuru izmēru. M vai L. Kaut gan pēc cm izskatās, ka īpaši neatšķiras. Cena baigi zema un tik smuks. :(
Adele, es arī šorīt noriskēju un pasūtīju, jo cik atceros, tad no meitenēm bija pozitīvas atsauksmes. Es ņēmu L izmēru, bet nu jā, baigā atšķirība nav :D
Man it kā ir M izmērs, krūtīm B, bet krūšu izmērs man atbilda L izmēram. Un man arī bija bail par roku garumu :D Nu nekas, ja rokas būs par īsu, tad nēsāšu uzlocītas :) Un cik es saprotu, tā blūzīte ir staipīga :)
Starp citu es to peplum topu nemu M izmeru, laigan pati nesaju S un diezgan labi dereja, ja neskaita, ka manas DD krutis bija bish iespiestas, bet nu es jau esmu ar to samierinajusies un vnk uzstukeju vinas uz augshu :D