Man ar tagad parādijusies nepatīkama saruna ar pārdevēju. Situācija ir tada. Es labu laiciņu, kādus 2 mēnešus atpakaļ nolēmu,ka gribu pasūtīt whitestrips, lai pabalinātu zobus( nu vismaz pamēģināt). Atradu 20 crestes pa kkādiem 9ls, pasūtiju. Gaidu, gaidu jau mēnesis un nekā nav. Sakontaktējos ar pārdevēju,lika vēl pagaidīt. Pagaidīju,atkal nekā, ok atvēru case un saņēmu naudu atpakaļ, kgan prasīju preci, to man nesūtīja atkal. Es pajautāju pārdevējam, ja es nolemtu vēl pirkt tiešii to preci, vai viņš sūtītu, jo tomēr gribu, un es uzrakstīju,ka ja neatnāks šoreiz naudu neprasīšu. Viņa atbildr bija nesaprotama, itkā ka viņs negrib utt, jo risks ka atkal neatnāks. Nu i pie tā palikām,, pati nolēmu,ka padomāšu.
Pagāja laiciņš un izdomāju, ka sūtīšu un ka gribu tās balinošās plāksnītes. Atradu, tikai šoreiz ņēmu mazāk tikai 10. Ok, uzreiz samaksāju. Nu lūk jau pagājis vairāk kā mēnesis un atkal nav. Sakontaktējos ar pārdēvēju, viņš uzreiz uzrakstīja ka atgriezīs naudu. Pati es atbildēju, ka liels paldies.
Un booms nākošais epasts no viņa, ka es esot raxtījusi viņam, ja es sūtīšu un vel neatnāks, tad viņam nebūšot jāatgriež man nauda. Vnk fak sapratu, ka esmu atkal preci no tā paša pārdevēja pasūtījusi. Nu tagad nezinu kā risināt šo lietu.
Vot esmu iegrābusies, mana vaina, ka neiečekoju selleru :( viņš vnk tik skarbs un dirsīgs! Negrib vsp neko risināt!