vakar gandrīz kā Ziemassvētkos :D
sejas tīrāmais, man patīk, nav tik ass kā skrubis, bet attīra labi, priekš ikdienas lietošanas:
der kā uzlietas, tikai pēc ķīniešu domām man ir 39, lai gan realitātē 37 :D kvalitāte tāda pati kā Rīgas veikalos nopērkamajiem apaviem, pārējais ir gaumes jautājums:
nu tieši te jautāja par to žaketi, ja tā iepriekš slavenā žakete bija ZARAS, tad šī ir ar H&M birku, kvalitāte laba, ņēmu S izmēru, man der labi, tikai man ir ļoti šaura augšdaļa. viens mīnus, pašas piedurknes ir ļoti šauras, bet kā minēju man der, jo esmu sīciņa. krāsa atbilst manuprāt (dzeltena). veiksmīgs pirkums:
šis ir ļooooti skaists vāciņš (atkal gaumes jautājums), bet uz baltā telefoniņa melnais smuki izskatās, šo gan sūtīju mammai, bet pati sev arī paņemšu:
http://www.ebay.com/itm/400336917275?var=670046040539&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
šo vāciņu laikam jau iepriekš liku, arī ļoti labs, ņēmu caurspīdīgu un lillā, tiešām ļoti plāns, nav silikona, bet plastmasīgs, burtiski nemanāms:
vēl viens telefona vāciņš, šo tētim sūtīju, kaut kādam samsungam, bet ne visai, tur kaut kas neturoties, bet nebūs žēl izmest:
melnas kurpes, tas pats, kas baltajām, kvalitāte laba, uz kājas der ļoti labi, pārējais gaumes jautājums:
BQKgG+Rm9w~~60_14.JPG)