Anna Karēņina,
tad jau Tev ir diezgan nepaveicies ar pirkumu... esmu sūtījusi kādas 3 somas, zem 5Ls noteikti... protams, ka kvalitāte nav laba, bet priekš vienas sezonas ir ok!
es te salasījos no Jums labas atsauksmes par mantām,kas maksā arī pāris latus, domāju noriskēt, bet nu tik briesmīgu pat nevar ne atdot tālāk, ne pārdot. izmetu ārā un miers.
bet šis sūtījums vairāk bija kā tāds eksperiments un joks, lai jau māsai tiek.
šodien atnāca šie clip-in mati, pirmo reizi kaut ko tādu pasūtu, nekad arī neesmu lietojusi un neesmu baigais speciālists, bet liekas normāli. Nav nekas salūzis, viss smuki iepakots, kvalitāte arī liekas ok, cik jau nu var būt pa $9. :D Pieliekot, izskatās arī tīri normāli.
Sveikas, man ir ķibele vai arī nē :D
Pirms laiciņa pasūtīju sev brilles, paciņa rādās kā izsūtīta, bet tagad, kad apskatījos vēlreiz to pašu piedāvājumu, ir pielikta norāde, ka uz Latviju nesūta, kas agrāk protams nebija.
Kādai ir bijis līdzīgi? Manas brilles atnāks vai tomēr uzreiz uzrakstīt pārdevējam?
Anna Kareņina , Tev riktaigi nenoveicās, viena meitene, šķiet, Menda, gan savā blogā, gan šite 2 x diskusijā minēja , ka bez oderes šitā soma...
Bet nu selleris riktīgs lohs, ko viņam tās vēstules, ko Tev sūtīja deva?:D
Varbūt kādai interesē šī laša krāsas kleitiņa?
Izskatās pilnīgi tāpat kā bildē, ļoooti skaista!
Tikai viena problēma - derēs īsai meitenei, uz mana auguma (1.64) knapi apsedz dibenu. Cena 6Ls.