Man būtu jautājums par to žaketi- ja man ir 34 izmērs vai sūtot XS izmēra žaketi man nebūs krūšu daļā par liela? Tie 84 cm ir žaketes nēsātājas krūšu apkārtmērs vai tieši pašas žaketes izmēs krūšu daļā?
Nu no vienas puses tas jau tīri loģiski, ka pa 30 poundiem nevar gribēt lobutānus 1 pret 1, jo bildē redzamie ir oriģinālie apavi. No otras puses, manuprāt, priekš 30 poundiem šīs izskatās tīri ņemamas un akurātas. Tā ir āda?
Vienīgais par ko šajā situācijā var strīdēties, par sellera negodīgo attieksmi sakarā ar neatbilstošu attēlu izmantošanu.
Teiksim, par to attēlu arī nevar piekasīties, jo bildētas profesionāli un citā apgaismojumā. Tirklāt selleriem parasti ir piebilde par color differences due to monitor etc.
Kurpes ir pilnīgi dažādas! Sākot ar izliekumu, purngalu, papēža resnumu, un zolītes krāsu, un to ,kas apkārt,tās maliņas. bildē brūnas, reāli melnas.
Nu es negaidiju,ka tikšu pie super orģinālām Louboutin, bet gan tādām,kādas ir bildē.
Vispār tas viss reāli sucks!
Pirksim citas :D
WishList , iedod linku ludzu. Tev viņas ērtas ????
Ārpus mājas vēl nav sanācis uzvilkt, tāpēc grūti spriest cik ērtas, nu pa mājām panēsājot uz kājām likās stabilas, bet te iepriekš komentāros bija rakstīts, ka liekas nestabilas un it kā gāžoties uz priekšu.