SOS!
Ļooooti noderētu kāds viedoklis - vai kāda ir sūtījusi šo garo kleitu? http://ej.uz/ebaykleita
Gribētos pasūtīt, bet ar izmēriem nespēju saprasties. Esmu gara (1.78), bet man ir mazas krūtis. Pēc garuma gribētos sūtīt L, bet liekas, ka augšdaļa būs galīgi plata. Pēc augšpuses apkārtmēriem - M, bet bail, ka nesanāk par īsu...
Un kāda varbūt var pateikt - ko īsti nozīmē Clothes plane measurement ? Tā ir tā kā tā kleitas brīvā daļa no vidukļa?
Estere, man ir šī kleita ;) esmu 1.73 gara un man viņa sanāk stipri virs potītēm un vēl- viņai tāds ļoti caurspīdīgs materiāls ;) Ja zinātu, ka būs tāda nebūt sūtījusi, bet pie plusiem jāmin, ka smuki nošūta, diegi nekarājas.
Skaidrs, paldies par info :) Varbūt vari arī padalīties, kādu krāsu sūtīji? Man gribas zaļo, bet bail, ka nesanāk pārāk zaļa, jo ceru uz tādu, kāda bildē vai gaišāku...
Tie ķīniešu svētki, kas bija, ietekmēja arī pasta darbību?
daudzi pārdevēji bija rakstījuši, ka preci izsūtīs pēc svētkiem. Ja kas, svētku laikā nekas Ķīnā nestrādāja nedēļas garumā - arī pasts. Ja paciņa bija izsūtīta, tad nedēļu tur pastā mētājās līdz tālākām darbībām.