Es sūtīju no viena pārdevēja vairākas lietiņas,atnāca tikai 3 no kādām 7. Man pārējās atnāks atsevišķi citā sūtījumā? It kā jau vēl pat mēnesis nav pagājis kopš pasùtīju. Man gaidīt,ja? :D
klusums., man pēdējā gada laikā 2 vai 3 tādi sūtījumi bijuši - atnāk 1 daļa, pēc 1-4 nedēļām pienāk otra. Dīvaini, jo sūtījumi mazi un ar maziem štruntiem, ko atsevišķi sūtīt, teiksim, lai samazinātu pakas izmēru, nav vērts.
Dāmas, iesakiet lūdzu kādas labas top un base kārtas geliss veida lakām, pārdevējus vai vislabāk linkus un vēlams ne pārāk dārgas :) un ja ir vēl kas foršs geliš nagiem tad ar to arī varat padalīties :D es te pati arī esmu pāris lakas saņēmusi un lampu, bet nevaru pateikt kā viss praksē strādā, jo pagaidām base and top coat pietrūkst :D un vēl viens jaut- vai izmantojiet arī pH bond/dehidrētāju?
http://www.ebay.com/itm/2015-Casual-Slim-Solid-Suit-Blazer-Jacket-Coat-Women-Fashion-Candy-Color-Newest-/141752252734?var=&hash=item210117b93e:m:m-QsvOhdS9LByhk0OOmHAyw
Sutiju dzeltenu krasa kosa, izmeru nemu s atbilst.
vai tagad kādas brīvdienas viņiem tur? man 2 dienas pārdevējs neliekas ne zinis par manu pasūtījumu. cik esmu sūtījusi, vienmēr vienas dienas laikā izsūta.
booboo, viņiem kādas 5 dienas bija Jaunā gada brīvdienas, ja nemaldos, līdz 13. februārim. Droši vien, ka ļoti daudz pasūtījumi ir iekrājušies, tādēļ arī ilgāku laiku aizņem pasūtījumu apstrāde