Salemana, perfektas! Īstās man nekas nav bijušās, nav, ar ko salīdzināt. Bet fake ir ideālas. nedomāju, ka tik ļoti atšķiras no oriģināla.. auduma kedas paliek auduma kedas :D
Sanemu Guess kaklarotu, ir ok, bet nepatik, ka aizdare sanak uz prieksu, nebiju ieprieks attela ieverojusi.
Sanemu ari atkartoti Lacoste viriesu polo kreklu, patik, bet soreiz diez gan daudz diegi karajas, savadak viss ok, ar visam birkam.
mēsls, domāju, ka priekšējais vāciņš aiztaisot smuki turēsies klāt, vai arī tur būs kkāds magnēts vai kkas tāds, bet nē viņš vnk ļurkājas tur. tā ka 100% noplīsīs drīz.
Consente kaut kad sen biju sūtījusi blūzi, bet nevis bēšā krāsā, bet dzeltenu. Atnāca briesmīgi pretīgi dzeltenā krāsā, tā itkā būtu visu laiku kopā ar tumšajām drēbēm mazgāta. Tur tas tamborējums no cieta diega un nepatīkama sajūta, kad blūze uzvilkta, protams, arī bija diegi kas karējās. Un pats audums tāds sintētisks. Tā kā nav vērts.
Atnāca 2 lūpukrāsas
Tādas diezgan pasausas liekas uz lūpām, bet nost vismaz nenāks tik ātri kā citas. Notīrīt gan nedaudz pagrūti ar eļļu viegli bet ar vienkārši ūdeni vai salveti nu galīgi nevar notīrīt
Ārprāats! Es pagajusho gadu taadu biju pasutijusi, tumshi sarkanbruunu. Nu drausmas, kaut kāda līme, nācās berzt ar spēku, lai dabūtu nost! :-D
Sūtīju rozā krāsā. Ļoti laba! Gan kvalitātes, gan izskata ziņā - nekādas smakas, visi rāvējslēdzēji kārtīgi apstrādāti, viss akurāti nošūts un izdarīts, diezgan ietilpīga, bet neizskatās milzīga. Un, kas man bija galvenais - viens liels nodalījums, ne divi. Vienā sānā nedaudz ielocījusies, bet ceru, ka ar laiku atgūs formu. Visādi citādi tiešām kvalitatīva soma no PU materiāla (kas, starp citu, neizskatās lēts).