Es šodien jūtos kā ziemassvētkos :-D Saņēmu savas paciņas :-)
1.
Peldkostīms. Tas push up ir tāds nosacīti nekāds, tik vien kā ieliekāms plāns polsteris ar nelielu push up efektu. Varbūt, ja man būtu bik lielākas krūtis, tad arī izskatītitos kā push up. Augšiņa prasītos mazliet mazāka bļodinās, lai būtu stabils A izmērs. Apakšiņa sasiena līdz ar to var regulēt cik vajag to izmēru. Kopumā esmu apmierināta.
2.
Pudele. Šoreiz pati noluņoju un nepaskatījos, ka ir 550 ml, bet gribēju 350 ml, nu neko būs man lielāka pudele. Vispār foršas šitās pudeles, pat saldētavā ieliku pāris reizes ar bērzu sulām, viss lieliski neplaisā un ir izturīgas.
3.
Blūze. Man liekas šī blūze šeit jau apspriesta ir ok. Krāsa smuka spilgta. Pirku gan lētāk, biju uztrāpijusi un kaut kādu izpārdošanu, sanāca vispār pa kapeikām.
4.
Krušturis Sākumā nesapratu kā viņu dabūt ciet :-D Neteiktu ka beigi ērti viņu katreiz tur knibināt lai dabūtu vaļā, bet es viņu varu uzvilkt arī kad viņš ir ciet. Bet viss der un ir labi, tagad tik jāizmēģina kā būs ar viņu skriet.
5.
Kleita. Pirku uz pusi lētāk. Diegi gan karājās viņai, bet tos var nogriezt. Tie fliteri tādu ķīnisku pieskaņu sit, līdzīgi kā metas kleitām. Man mazliet pa platu viduklī, bet to varētu iešūt. Garums uz manu 1,60 m ir apmēram mazliet vairāk kā plaukstu virs ceļiem beidzas. Un viņa nav tik kupla kā bildēs, dzīvē izskatās kā pasata kleita bez kupluma efekta.
Baigi dīvaini pie viena pārdevēja pasūtīju 2 kleitas, arī pirkuma nr. ir tikai viens abām kleitām, bet atnāca tikai viena. Var tā būt ka otru atsevišķi nosūtīs? Vai nokļūdijās viņi?