Man ebay pirmo reizi situācija, kad nekādi nesanāk vienoties ar pārdevēju. 4.janvārī no viena pārdevēja pasūtīju 2 preces. Piegādes galējais termiņš uzrādījās 27.februāris. Nekas neatnāca līdz tam. Gribēju atvērt lietu, bet skatos, ka abas preces no Purchase History mistiski pazudušas (visas pasūtītās preces varu tur atrast, tikai ne tās divas) tāpēc meklēju tur, kur var atvērt lietu-tur uzrādās.Tikai lietu iespējams atvērt pēc 31.marta, nez kāpēc termiņš mainījies..Dažas dienas pirms tam sazinājos par pārdevēju, viņš atbildēja, ka varbūt esmu ar mieru vēl dažas dienas pagaidīt, ja neesmu, tad atskaitīs naudu uzreiz. Teicu, ka ilgs laiks pagājis (gandrīz 3 mēneši) un gribu atpakaļ naudu. Piekrita, bet teica, ka 3 dienu laikā pārskaitīs. Uzrakstīju pēc 4 dienām, ka neesmu saņēmusi naudu iekš paypal. Neatbild. Vēl dienu vēlāk beidzot atvēru lietu. Pārdevējs atbild, lai nesatraucos, ka pārskaitīs. Tad atkal sāk visu no sākuma- prasa, vai negribu pagaidīt dažas dienas, varbūt saņemšu preci, ja ne, tad pārskaitīs naudu, kad saku, ka gribu naudu, atkal saka, lai 3 dienas gaidu...Tā vien liekas, ka velk laiku garumā, būtībā šitā sarakste man ilgst jau gandrīz 2 nedēļas, nekad nav nācies ar kādu pārdevēju šitā čakarēties. Paskatījos, ka pēdējā mēneša laikā viņam saradušās vairākas sliktas atsauksmes par nesaņemtām precēm. Tad nu visbeidzot mans jautājums- man ir kāda iespēja ar viņu "tikt galā" (ielikt atsauksmi vai kā, bet nezinu vai tas iespējams, ja no Purchase History tās preces pazudušas) ja esmu atvērusi lietu, bet vienoties nespējam, vai arī tālāk ar viņu ebay skaidrosies, ja vilks visu garumā? Nav liela summa, zem 10 eiro, bet vienmēr ar pārdevējiem esmu bez problēmām vienojusies par visu un neviens "nestiepj gumiju"