Saņēmu
telefonu. Lai arī superdaudz labas atsauksmes, bet ekrāns ir nedaudz izvirzījies ārpus korpusa, kas nozīmē, ka labi skrāpēsies

priekšējā kamerai nav oriģinālās kvalitātes, aizmugurējais vāciņš ir no plastmasas,

skaļruņiem ir nedaudz, bet manāmi atšķirīgs saļums/skaņa. Vēl pāris defekti, bet tie būtu pieļaujami refurbished telefonam. Dziļi vīlusies, jo muitā samaksāju vēl 34€, bet selleris mēģina atrunāties, ka miglainajās bildēs es izskatoties labāk :D Visu safilmēšu un safočēšu un likšu dispute. Nebūtu iepriekš bijis oriģinālais, noteikti nepamanītu atšķirības, bet bija. Savādāk pēc IMEI koda ir oriģināls, kas nozīmē, ka mātesplate un procesars ir oriģinālais, bet pārējās detaļas ir piemeklētas. Antutu Benchmark arī ir kā vajadzētu, bet tas, diemžēl, nepārbauda fizisko stāvokli, kameras, skaļruņus utt :D
.
Vēl saņēmi
Xiaomi Mi Band, pagaidām esmu starā. Nepieciešamības nebija, bet tā kā tehnika mani aizrauj, priekš cenas ir super!
.
Rožu lampiņas. Biju gaidījusi 2x lielākas un sliktākas kvalitātes, bet ziedi veidoti no nedaudz švammīga materiāla, tā kā ir ok.
.
Telefonam maciņu, ja neņem vērā, ka pārdevējs samelojās, kāds izskatās zilais tonis (pasūtīju 2, zilais nav tas indīgais, bet parastais), tad esmu apmierināta. Ja kādai vajag zilo, lapbrāt atdošu par cenu, kādu pirku.
.
Maciņš skriešanai. Pēc izmēriem der, tikai manam telefonam austiņu caurums otrā pusē, savādāk ok :)