mesija, matu stāvoklis nav pasliktinājies. Pūka ir parādījusies, bet joprojām nav tik briesmīgi tie mati, kā bija pirms keratīna (tieši čirku ziņā)! Mazas pūciņas sāka parādīties pēc trīs mēnešiem. Tagad līdz vasarai pacietīšos ar pūkām un tad likšu vēlreiz (l). Elisabete, M izmēru pasūtīju.
Man jau liekas, ka ļoti reti konfiscē. Man ir sūtītas nike botes, ļoti šaubos, ka nav viltotās, bet samaksāju muitu un priecīga valkāju :D Bordo, padalīsies ar linku, no kura sūtīji kediņas? Varbūt kāda ir saņēmusi un var arī padaļitis ar aktīvu linku?
Viiiii*, tev jāsazinās ar muitu - drīzāk zvanīt. Jāprasa ko darīt. Kāda tev cena tām botīm? Dīvaini, ka botis ir muitā palikušas un no pasta nav ziņa, kādas darbības jāveic, lai tu tiktu pie sava sūtījuma. Man vienmēr viss atceļo līdz pastam, ir bijis ko muita grib, lai pierādu - kas par preci, cenu u.t.t.
Es arī daudzus zinu, kuriem viss ir bijis kārtībā, bet nu acīmredzot daudzus laiž cauri, bet citus skatās, diemžēl.
Man tieši pretēji, visiem zināmajiem tieši apavi (jebkādi) tika aizliegti izsniegt. Pastā šis sūtījums ir, bet bez muitas apstirpinājuma izsniegt aizliedza. Nācās muitai sūtit viņu prasīto info, lai šie pastam ļautu pasūtījumu izsniegt. Pie visiem apaviem šitā darījos. Tagad sistēma ir skaidra, visu izdaru un nākamajā dienā (pārsvarā, viss atkarīgs no tā, cik ātri muita apstrādā šo info) pasts izsniedz jaunu uzaicinājumu saņemt sūtījumu.
Ahh, es iemīlējos.. :D
http://ru.itao.com/item/2555840328
Vienīgi nespēju atrast citu garumu. Gribētos 1,5x 2,5m vai kā tamlīdzīgi un proporcionāli lētāk, jo logi šaurāki ;D
Mazliet offtopic- varbūt kāda ir kaut ko sūtījusi no Asos pēdējā laikā? Man piegāde būs ar DPD kurjeru vai pasts piegādās lapiņu un būs jāiet pakaļ? Izvēlējos parasto shipping veidu. :)
Arieta vai kāda cita, kura ir pasūtījusi no ebay, varat iemest to linku, kur pasūtījāt keratīnu?
Dīvaini, bet man pie Purchase History neuzrāda un caur meklētāju vairs arī nevaru atrast selleri, no kura sūtīju. Varbūt pārējām, kas sūtīja, izdosies, jo, cik saprotu, tad visas sūtījām no viena.
Mans draugs iet praksē iestādē, kas saistīta ar muitu. Teica, ka vienu dienu bija kaut kāds fake iphone viņiem ienācis, tad nu šie ņēma un vienkārši preci iznīcināja - sašķaidīja ar āmurīti :-D Bet nu kas un kā, precīzi nezinu, kuros gadījumos viņi iezlemj, ka to preci vajag iznīcināt, gan jau, ka tā kā te meitenes minēja, ja nespēj pierādīt, ka prece īsta.
sveikas, neatminos vai būtu šeit redzējusi ādas, pusādas vai džinsu jaciņu linkus. Vēlos sev iegādāties kādu skaistu un labu jaciņu, varbūt kāda ir piefiksējusi linkus vai pati ir pirkusi, iemetiet lūdzu :) paldies