Arieta, kā iet taviem matiem pēc keratīna, cik mēn jau pagājuši un vēl ir taisni? :-) domāju pasūtīt to keratīnu, gribējās pēc reāla piemēra zināt, vai pēc mēnešiem mati ir labā stāvoklī, nekas nesabojājās un cik ilgi turējās taisni?
Biju pasūtijusi skriešanas botas, kuras ļoti ļoti gaidīju. Šodien saņēmu no VID vēstuli, ka 10 dienu laikā muitā viņi iznīcinās šo preci un ja neatbildu, tad viņi pieņem, ka es tam piekrītu, bet nekur nav minēts ko man darīt, ja es tomēr tam nepiekrītu.
Ir kkāda iespēja tās botas tomēr dabūt? Kādai kkas tāds ir gadījies?
siliconfree, izmērus vienmēr izvēlies tikai pēc tabulas! Vienam pārdevējam S izmērs var būt kā Eiropas S, bet citam kā Ķīniešu.
ja nu man tas būs par mazu es samainīt preci varēšu
Ja pārdevēja aprakstā būs norādīts, ka viņš pieņemt preci atpakaļ, tad jā. Ja tev tiks atsūtīts izmērs, kas tev būs par mazu, jo pats pārdevējs būs kļūdījies, varēsi naudu vai daļu no tās atgūt nesūtot preci atpakaļ.
Un vēl es preces taisos pasūtīt no dažādiem pārdevējiem,tas nozīmē,ka es katru preci dabūšu citā dienā ?
Jā, tieši tā.
Un kā ar apmaksu,vai tā nav krāpšana?
Maksāšana nē. Ja tomēr pārdevējs būs krāpnieks, naudu varēsi atgūt, ja iekļausies laikā.
Ievēroju ali, ka precēm, kuras ilgāku laiku stāv grozā ik pa laikam palielinās cena, dažām uzkāpj pat pa 2-3 eur, jo tikai tāpēc, ka ilgstoši stāv grozā. vienu preci izņēmu no groza un jā pēc pāris dienām cena man uzrādījās atkal zemāka... kā no tā var izvairīties? saglabāt linkus atsevišķi?
mēģināju, pēc dažām dienām cena samazinājās un šodien iegāju un pa aptuveni 0,50 centiem cena pacēlās... it kā jau sīkums, tagad izņēmu visu laukā, saglabāju linkus, paskatīšos ko pēc nedēļas rādīs :D
Laimiņa, tev cenas ir eur? Ja jā, tad cenas maiņa ir saistīta ar kursa svārstībām. Ir dienas, kad eur kļūst vērtīgāks un ir dienas, kad tas paliek mazāk vertīgs. Pamata cena ir USD, cena pārējās valūtās tiek konvertētas pēc esošā kursa.
mitavins
Es nezinu kā fiziski pārbauda ir viltojums vai nav, bet vid mājas lapā publicēta informācija par kaut kādu atzinumu.
Kaut kur cālī sen lasīju informāciju, ka viltojumus konfiscē (ja nemaldos bija minēts arī hello kitty), tāpēc atceros un kopš tā laika raustos sūtīt lietas ar hello kitty, nike, adidas vai citu zīmolu logotipiem, jo baidos, ka man nebūs ne preces, ne naudas.