padalīšos ar pēdējiem pirkumiem (neatceros, kas bija jau likts, kas nē, tāpēc varbūt kaut kas atkārtosies):
1.
konuss, saņēmu vakar, šodien iemēģināju, viss strādā, grādus var reguēt, protams nav oriģināls un tas karstumizturīgais cimds ir parasts cimds :D es ceru, ka frizierveikalā var nopirkt atsevišķi. Domāju, ka nekāda keramiskā virsma viņam nav, bet funkciju pilda labi.
2. auskari visi no
šī sellera, visi atbilst aprakstam un bildēm.

rozā auskari ir diezgan gari, man aizskar plecus, bet priekš vasaras man liekas ideāli (l) un ļoti, ļoti viegli, nejūt, ka ausī kaut kas ielikts
3.par
somu bija labas atsauksmes, pasūtīju bēšo, bet grāsa vispār nesakrīt, vairāk izskatās pēc oranžas, tā viss labi, mazliet ir aromāts, bet man tā krāsa galīgi neder. :(
4.
mīlīgie burtiņi, man ļoti patīk, žēl tikai, ka baltā krāsā pieejami, bet tā viss labi. Es pasūtīju sirsniņu un iniciāļus...
5. f
ake stardust rokassprādzes, pasūtīju vairākas, magnētiņi ļoti stingri, ka pašai reizēm grūti attaisīt, saliekot kopā vairākas labi izskatās, BET es nezinu, kas man ir, jo man viņas tik ļoti patīk, ka gaidu savu dzimšanas dienu, lai dabūtu oriģinālus, nu es kaut kā nespēju valkāt viltojumus, jo mirdzums būtiski atšķiras.
6.
termoveļa, nu tur no termo ne miņas :D pirms vilkšanas domāju izskalot un labi vien, ka iedomājos to darit izlietne, nevis kopā ar citām drēbēm, jo reāli krāsa vienkārši nežēlīgi noplok. biju uzvilkusi vienā tālākā braucienā, ko pa mašīnu mīcīties, ar laiku zaudēja savu elastību, vispār neiesaku, labāk tad pasūtīt kaut sportsdirectā vai LV nopirkt.
7.
auskaru turamais, atnāca ar šķibām kājiņām, gribēju jau mest laiukā, bet kaut kā saliecu, ka stāv stabili, bet kopumā ir ok.
vispār paldies Arietai, ka ierādīja ru.itao, jo tagad man atkal pilns wish list ar noteikti man vajadzīgām lietām :D