Ir doma šo to pasūtīt no ebay, bet nav nekādas saprašanas par saviem izmēriem.
Dāmas, vai Jūs būtu tik laipnas un padalītos ar kontaktinfo kādam ateljē, kur varētu mani izmērīt no galvas līdz kājām un sastādīt tabuliņu? Negribas iegrābties
model,man draudzenei atnāca nesen tā kleita atnāca, kvalitate esot laba,bet pati kleita par īsu. platumos der,bet pat īsu, draudzene nav nekāda garā ;)
miiluuliite
Iemet to neaktīvo linku no Nike kediņām(vai arī kā meklētājā atrast ko tādu). Tieši gribēju atrast ko līdzīgu airmaxiem,bet neko labāku par šiem briesmonīšiem neatradu :D
Dāmas kāpēc jūs pērkat ali apšaubāmas nike botas? Piemetos kādus 10 eur var caur sportsshoes.com labas dabūt, pietam piegāde tur no 40 eur bezmaksas ;)
Man gan jau 2 nedēļas pasūtījums "pending". Bet šie atbild, ka viss ir kārtībā. Turklāt aizdomīgu dara viņu epasts [email protected] :D Un piegāde pa šo laiku uz LV vairs nav bezmaksas.
flowerbomb, jā sūtiju janvāra beigās, bet ne apavus, piegāde vēl bija bez maksas, atnāca pat ātrāk kā 2 nedēļu laikā, vienīgi pašai vajadzēja iet uz pastu pakaļ sūtijumam. Ir doma tuvāk pavasarim botas skriešanai pasūtīt.
Pat īsti nezinu, ko varētu ieteikt tavā situācijā :/
Vakar tik pamanīju, ka no aliexpress aplikācijas telefonā pie feedback redzu arī cilvēku liktās reālās bildes, bet datorā rādās tikai teksts bez bildēm!? Kāpēc tā?(t)
Tad jau man palaimējas ļoti. Vienīgi tagad būs bail sūtit nākamreiz kaut ko :-/ Vsrbūt ir vēl kāda lapa, kur sporta apavus var pasūtīt, izņemot sportdirect tur izvēle apaviem ne pārāk saistoša.
*sassy girl, paldies par atbildi :) Man uzdots pasūtīt vīrieškārtas pārstāvim zeķes.. Viņš jau saka, lai tik sūtu, bet nu man bail, ka atnāks mazs izmērs kā jau ķīniešiem..