Forši laikam jau līdz martam nav jēgas neko jaunu sūtīt:
Hi dear,Thank you for your patronage!
Happy new year!Thank you for your support and trust in the past year!
As Chinese new year is coming soon. We will have a long holiday to celebrate our New Year. The logistics has stopped shipments.so we will stop sending out the goods between Feb. 7th,2015 to Mar. 8th,2015. We will resume normal shipment in Mar. 8, 2015
Thanks for all your supporting during the past years. If any questions,please feel free to contact us.Thanks!
Wish you all and your family have a wonderful day!
Best regards
minka- skatījos, ka daži pārdevēji pie descriptiona to uzraksta, ka izsūtīs tajā un tajā datumā, bet līdz šim, no kuriem esmu sūtijusi (vakar 2 lietas)- tie abi jau šodien ir izsūtījuši, tākā laikam pirms tam vai nu vajag sakontaktēties vai vnk paskatīties vai descriptionā tas teikums ir pieminēts par viņu jauno gadu ;)
Pirms kāda laika bija runa par vestēm. Vai kāda ir sūtījusi šo:
http://www.aliexpress.com/item/-/2002595980.html
Nevaru saprast kādu lai izmēru ņem...pārlasīju atsauksmes, bet domas dalās.
kādai ir links uz self tan "cimdiņiem"? Atrodu tikai wholesale, kur kaut kādi 20 ir minimālais pasūtījums visur, kur atrodu. Latvijā nekur atrast nevaru
Šodien saņēmu blūzi. Viduklī tāda platāka, bet ir ok, cauri nespīd un kvalīte ar ok. Labi ka rokas man nav garas citādi pa īsu būtu, jo prasījās bik garākas.
Saņēmu aproces. Smukas, vēl ir pelēkā un oranžā: Legingi, ar ļoti augstu vidukli, it kā ir ok. Legingi, šķībi sašūti, īsi. Idejiski lieliski, audumi arī labi, bet izpildījums pa ķīnisko :D selleris arī streindžers, atrunas ir smieklīgi smieklīgas :D
Izmēģināju Holika Holika pēdu "masku", kas noņem veco ādu. Neveiksmīgi - āda nonāca tikai no pēdas vidus, kur jau tā nekad problēmu nav, pārējās zonās palika vieglāk nokasāma un supersausa, bet tā vai tā tāda, kurai jāņem palīglīdzekļi talkā, diemžēl :(
Smaržoja gan smuki ;D
Es saņēmu šo blūzi
Cena gan tagad liela, es pirku pa EUR 7.00
Krāsa ļoti laba, izmērs gan šķiet, ka par 1 izm par lielu būs. Bet patīk ļoti. Vīles taisnas, diegi nekarājas :)
Meitenes, kādai ir pieredze, ja man prece ir ielikta grozā. Ebay saka, ka esmu tipa nopirkusi, tagad tik jāpabeidz maksājums (jāsamaksā par šo preci). Kas notiks, ja es nesamaksāšu? Jau uzrakstīju sellerim, lai atceļ pirkumu, bet nekādas atbildes un reakcijas nav... :-/
Neon, nākamreiz liec watch listā nevis pievieno grozam, būs ok! Es 1x netīšām
tā izdarīju, selleris atvēra pret mani case( nekas nenotika) ja reiz esi uzrakstījusi, agrāk vai vēlāk viņš kancelēs pasūtījumu :)
Aaa, nu ok. Tad jau jāgaida tikai... Būtu varbūt ielikusi watch listā, bet gribēju redzēt, cik tas manā valutā beigās sanaks, noklikšķināju, lai paskatītos kopsummu (vienmēr tā daru), bet šoreiz man uzreiz izleca priekšā paziņojums, ka esmu nopirkusi, tagad jasamaksā... :-/