Iespējams rīt ielikšu, jo pašlaik neesmu dzīvoklī, kur ir mani svārki. :D :)
Sūtīju L izmēru, jo gribēju, lai man tie svārki ir līdz ceļgaliem. Tā parasti M izmēra drēbes pērku.
koijots - nav tik traki, man vēl visi mati savās vietās! :D
Tas gofrīts ļoti nu ļoti smalki gofrē, visus matus sagofrēt prasa laiku un to rezultātu tā nevar redzēt, bet sakņu pacelšanai ideāli der.
ezis, es tieši saknēm tikko nopirku :D Pašai pat varbūt 2 (neatceros, vai 1 nesaplīsa) lielie gofri ir, bet es tik saknītēm gribēju.
Man kaut kad sen atpakaļ uzdāvināja šādu (tikai brendīgāku un smukāku) komplektu. Tīri forši - var mainīt loku izmērus & stuff, varbūt kādai arī sagribās vai ideja z-sv dāvanai :p
Arieta!
Tavs vīrietis vnk ir pārak liels, manam brālim atnāca tieši tāds džemperis, XL, der kā uzliets!
ja nu vien tā atšķirība, ka brāli var kabatā iebāzt! :)
koijots, nenosvilinās ne vienu ne otru, vismaz mans lētais ķīnietītis ir rāms un paklausīgs :D! babse, nav mans vīrietis milzīgs, tikai ļoti plecīgs un ar smagnēju augšdaļu, bet džemperī diemžēl ielīst nevarēja :D
Meitenes ko darīt kad es aliexpresā atcēlu pirkumu,un tagad kur pa punktiem rāda refundu man jau nedēļu nekas nekustas uz priekšu! bet citam pirkumam kuru atcēlu jau pēc 3 dienām nauda bija kontā. nezinu ko darīt,pārdevējiem jau rkastīju,bet viņi neko nezin paši. :-(
Arieta- Tev tas baltais džemperis izskatās labāk nekā tai ķīnietei bildē :D
Tieši tādu vīriešu džemperi gribēju sūtīt, bija aliexpress grupu pirkumos pa 9$, bet labi, ka pēdējā brīdī pārdomāju :D Jo viņš man liels M/mazs L :D
Man kaut kad sen atpakaļ uzdāvināja šādu (tikai brendīgāku un smukāku) komplektu. Tīri forši - var mainīt loku izmērus & stuff, varbūt kādai arī sagribās vai ideja z-sv dāvanai :p
Inky - man it tieši tāds pats no BaByliss! :) Tas tiešām ir labs. ;)
Es nesaprotu. Latvijas muita ir pieteikusi badastreiku un nejaudā pārcilāt paciņas un padot tālāk uz pastu? No 4. novembra muitā stāv 3 paciņas, tad 10. novembra, 13., 20. un 21. datuma. Viena no 4. novembra paciņām vispār divas reizes ir jau pabijusi šķirotavā, bet nodota atpakaļ muitā. Un tā ir tikai nieka adīta cepure pa pāris dolāriem.
Zuze4, neko, gaidi, ja pēc 2 nedēļām nav, vari mēģināt Ali rakstī, bet, kad viņiem rakstīju, ka atvērtā "lieta" gaida viņu spriedumu jau vairāk kā mēnesi, lai arī tur rakstīts, ka izskata, neatceros, dažu dienu līdz 2 nedēļu laikā, max. Šie atbildēja, ka viss kārtībā, lai gaidot un pēc vēl nedēļas vai 2 bija arī risinājums.