šodien saņēmu savu visilgāk gaidīto paciņu, bet piedzīvoju baigo vilšanos... bet nu zemāk mani pēdējie sūtījumi:
rokassprādzīte, ļoti skaista, mirdzoša un kvalitatīva
dzīvē
auskari ir rozīgi vairāk, nekā sarkani, kas man īsti neder, bet kvalitāte ļoti laba
ķēdīte ir ļooti simpātiska, bet dzīvē vēl smalkāka, ļoti tāda nemanāma, bet man patīk.
šodien saņemtais
krekliņš, priekša nemaz nav tik caurspīdīga, aizmugure tāda sitētiski staipīga, mazliet krāsas atšķiras par ko man atkal žēl :) bet kopumā ok.
mana šīs dienas vislielākā ilšanās šī
blūze, pirmkrāt tās rūtiņas nav brūnas, kā man izskatās, bet tādas sarkanas, it kā viss ir kā bildē un tomēr uz manis kaut kā neizskatās, kvalitāte laba un tā, bet kaut kas līdz galam nav, es gan tikai tā uzmetu, piemērīju, kad būšu mājās pamēģināšu ar džinsiem kaut kā sakombinēt, varbūt arī uzvilkšu.
jau iepriekš biju sūtījusi šo džemperīti, sarkanu, mīkst un foršs tikai ātri saveļas, bet pirms to uzzināju jau biju pasūtījusi citas krāsas.
http://www.aliexpress.com/item/SW03-New-Autumn-Women-s-color-thin-pullover-Long-sleeve-Cotton-Knitwear-cozy-t-shirt-Grinding/613609070.html
kleitas no šī sellera sūtu jau sen un man ir vairākas, iepriekš viņš bija tikai ebay, tagad arī ali un caur ali piegāde ir nepilnas 4 nedēļas. kleita kvalitatīva, viss kā bildē, izmēri atbilst.
"toms" kediņas, it kā viss labi, zole ir nevis gumijas, bet tāda plastmasīga, vienīgais, izmēri neatbilst un man atsūtīja pa lielu, tāpēc, ja kāda vēlas man ir tumši zilas, pasūtīju 8 izmēru, kas ir it kā 24 cm, bet reāli tas ir 38 vai pat 39 izmērs, ja kādai interese - tad par pašizmaksu.
šo
kleitu ļoti gaidīju, bet arī vilšanās, audums sintētisks, staipīgs, bet tas piegriezums kā viņa uzšūta galīgi garām, gurni ir uz 40 izmēru, katrā ziņā neiesaku.
vēl viena
kleita, no tā mana mīļā sellera, laba, atbilst visi izmēri, labi izskatās uz auguma, kvalitatīva. es tikai citu jostiņu lieku.
vēl gaidu 4 sūtījumus, bet viss i'm done ar visu sūtīšanu...