Šodien saņēmu vienus ļoti smukus auskariņus! :)
Atvēru aploksni un skatos-bāc,kaut kādi citi,kurus nemaz nebiju pasūtījusi!Bet kā izrādās-aploksnē bija 2 pāri auskari,jo vieni man bija atsūtīti kā dāvaniņa! Un ļooooti smuka abi pāri :)
Kvalitāte pārsteidzoši laba, krāsa spilgta un viss būtu ok, ja ne viens "bet" - man viņa ir riktīgi pa īsu (esmu 1,73)! Biju jau kko tādu gaidījusi, tomēr ķīniešu "one size"... :D Toties manai māsīcai, kurai es to jaciņu arī atdevu, lieliski der (viņa ir ap 1,60). Tā kā mazāka auguma meitenes var droši sūtīt :)
fluffy - es uz to jaku skatos jau šķiet mēnešus divus! Mani biedē tas, ka plecos norādīts, ka ir 35cm, bet man ir 40cm (nu normāls S izmērs). Tā jaciņa staipīga?
priori - droši vari sūtīt, man arī 40 cm plecos un S izmērs, un der ļoti labi :) Sūtīju dzelteno, tagad pasūtīju vēl vienu. Man arī garums der ideāli, nav par īsu, esmu 167.
un vel rozā gumijoto par 74 santīmiem, dikti priecīga esmu, jo netaisīs stulbajos Trodeksos, Evelatos uc pirkt par dārgajam cenām, besī ka uzlikuši 15 ls stulbam vāciņam.
priori, jā, veselu pusotru stundu. vienkārši visas pensionāres uzskatīja par vajadzīgu pastāstīt pasta darbiniecēm savus dzīvesstāstus. lieki piebilst, ka tad, kad pienāca mana kārta rindā, mana sūtījuma izņemšana aizņēma labi ja 2min.