un karoče, es savas poblēmas sakarā uzrakstu sellerim,kas par vainu..šis uzraksta,ka rāda,ka nav samaksāts par preci, bet es tagad paskatoties un redzu,ka paypal kontā ir veikts maksājums un es esmu samaksājusi. ko lai dara, bļin...
es jau uzrakstīju pārdevējam uz ē-pastu,ka tad un tad ir pārskaitījums bijis, tam un tam un uz kādu e-pasta adresi. Ja teikks,ka nav, tad es sūtīšu print screen.
Arieta,
labā cepure, tieši tādu uzrakstu gribēju, tikai melnu, būs man arī jāpasūta. :)
Klausies, kā Tev nagi žūst 9w lampā? mana lampa kā nenāk, tā nenāk, selleris saka, ka ir jau manā valstī, bet nu neticu. Bus jāprasa nauda atpakaļ, vells. cik ilgā laikā atnāca šitā lampa? paldies
Atnāca 25 dienās, ar visu kasti,UGG maisiņu,grāmatiņu un dāvanā matu gumiju, sīkums,bet patīkami!
Ļooti laba kvalitāte. ņēmu 39. izmēru,man ir starp 38. un 39. domaju,ka vareju ņemt mieŗīgi 38., bet varbūt tad izspiestos pirksts,nezinu.
ar planu zeki,man šļūkājas un krīt nost!
Vīra krekls jau kopš 3. novembra sēž Latvijas muitā. Varētu domāt, ka esmu pasūtījusi kaut kādu baigo brenda kreklu.. Pff.. Šodien bija paredzēts to kreklu vilkt mugurā, bet nekas nespīd dēļ muitniekiem.
es aizsūtu sellerim skrīnšotu ar maksājumu. Man pārdevējs atbild:
Hello, it is very strange that it still shows that it has not been paid. Please kindly give me the paypal transaction number. If I am able to find the payment, I will send you the item. Thank you.
nesen pasūtīju no UK plāksterīšus aukstumpumpām..šie ir īpašie - nakts plāksterīši.. Kādreiz latvijā varēja nopirkt, bet nu tagad vairs tādu nav..
Ļoti laba lieta..