Aija, fifa, es tā random atvēru šito diskusiju, domāju, kas lēcies!? un atcerējos, par to atsauksmi :D man pat bail googlēt images , nez kas tur būtu atrodams :D
Nekad neesmu neko sūtījusi no e-bay, bet, apskatot pīlingzeķīšu linku, sakņudējās visas par seksu neatbildīgās vietas, tāpēc apsveru iespēju pasūtināt. Lai atcerētos vienu no bērnības sirsnīgākajiem hobijiem - ādiņknibināšanu.
Es par savu keratīntaisnošanu joprojām esmu sajūsmā. Štruns ar visu formaldehīdu būšanu, bet mani mati nekad dzīvē vēl nav bijuši tiiiik viegli uzturami :D
Izmazgāju, saziežu eļļiņu un izžāvēju - viss (l)! Manu sajūsmu spētu saprast tikai tādas pašas čirkugavas, kā es :) kaut kas neticams (l)!
Pamanīju, ka te rakstās arī tās, kas pasūta no Aliexpress, tad es arī iemetīšu. No vairākiem loriņu pasūtījumiem pagaidām saņēmu vienu - savu auskaru. Esmu apmierināta.
Tagad pasūtīju vēl telefonam vāciņu. Es pasūtīju to ar zebru un ceru, ka atnāks smuks. Tā jau visi foršākie bija aifonam un man savam tel. bija grūti atrast interesantu un smuku vāciņu(ja gribētu vienkrāsainu vai to, kas atveras, tad problēmu nebūtu):
arieta- man vēl nav atnācis keratīns, bet es raustos likt :D negribu teikt savai frizierei par ša'du domu,jo zinu,ka neatbalstīs :D bet ja ielikšu-viņa jau noteikti pamanīs.. a kā ir-labākt likt pēc matu krāsošanas? esmu blondīne un regulāri piekrāsoju saknes
Man alliexpress sellers atgrieziis naudu,vinsh man prasa lai es atsuutu savu paypal..a ko man atsuutit ? es nesaprotu ? labi atsuutit konta nr,a ko tad paypalam var aizsutit? paypalam tak nav nekaada nr vai kkaa tml?apskaidrojat mani :(
Zimba, apjautājos savām draudzenēm/paziņām, kas salonos likušas keratīnu un visām bijis tas 3 dienu nemazgāšanas keratīns, tàtad ar sastāvā esošo draņķi liek arī salonos, par bargu naudu..