Iesakuma apskaties pēc tracking numura - ja paka stāv jau muitā, tad pagarini protection laiku.
es par ebay runāju. kur man ņemt to tr.nr? izdzemdēt?A man jābūt telepātam ,lai saprastu, ka tu par Ebay runā? Tad rakasti Google: "open dispute Ebay"
Aija47 bet ieejot sava konta ALI man uzradaas visiem sutijumiem tr.nr. aaa neko nesaprotuPaardeveeji meedz noaadiit arii neeksisteejoshus tracking numurus, bet patiesiibaa paciņu sūtīt kā parastu sūtījumu. Tracking numuru obligāti pieprasa ALI, tapec daudzi pardeveji norāda da jebkadu numuru, arii citas personas pakai piešķirto. Ja paka ienaak Latvijaa bez numura, tai piešķir numuru ar LC. A kapec tev tik svarigi tie numuri? Ko tu ar vinjiem dari? Man vismaz 1/2 pakam, kas atnak ir salikti LC numuri. Kad paka atnaak, tad atnak. Vispar neskatos cik tālu paka ir. Sekoju tik liidzi disputa atvershanas terminam.
meitenes, kā labāk rīkoties, ja manu pastu regulāri piegādā kkādiem kaimiņiem? labākajā gadījumā kāds kaimiņš pārmet, ja ir labā garastāvoklī.
zvanīt nevis uz nodaļu, bet gan piegādes punktu. Nodaļai ar to nav nekāda sakara
kādreiz es zināju,kā atvērt, bet tagad tas stilīgais ebays, ka es pat nezinu.nelikās, ka esi tāda čīkstule un nevarīte. http://resolutioncenter.ebay.com/