MoonLady, vari rakstīt sellerim, ka nepirksi. Neviens tevi nepiespiedīs maksāt. Bet, ja tā darīsi vairakas reizes, tad lkm uz kādu laiku nobloķē tevi. Draugam tā bija.
MoonLady, dažas stundas pēc likmes uzlikšanas iespējams to atcelt caur customer support tiem jautājumiem. Ja nemaldos, bija jāmeklē "retract bid".
cheshire, ir, ir feiki. Te links, lai pārliecinātos ;D
Aniii, 60:40, ka man būs par mazu/pa īsu. Varbūt, ja nav ļoti grūti, vari ar mani sazināties privāti vai forumā ielikt atsauksmi par legingiem? Es tiešam ko līdzīgu meklēju, bet ķīniešu legingi parasti ir smuku gabalu virs potītēm uz manu 1.70m :/
Karma, pēc manas pieredzes grūti un dārgāk, tā pat kā lielākiem izmēriem par XS-M, vismaz pēc maniem novērojumiem. Bet, jā, šo to ir iespējams nopirkt.
cheshire, pati lietoju ķīniešu ēnas gadiem un acis vēl vietā :D Tikai informēju par oriģinalitāri. Šīm pat pēc atsauksmēm, cik skatījos, laba kvalitāte :)
Karma, pēc manas pieredzes grūti un dārgāk, tā pat kā lielākiem izmēriem par XS-M, vismaz pēc maniem novērojumiem. Bet, jā, šo to ir iespējams nopirkt.
Man ir stabils M, bet esmu virs 1,75cm, tāpēc jautāju.
Iepriekš jau rakstīju par šo maku, un viena meitene teica, ka ļoti labs. Es gan tā neteiktu. Pirmajā reizē, kad saliku tajā visu nepieciešamo, tas aiztaisāmais vienkārši izkrita no savas vietas.
Man jautajums par muitu.Ja man nak soma par summu pari 30 eur, visdrizak,ka bus jamaksa ari muita ? No ka atkarigs, un cik apmeram butu ta summa muita?