Tikko saņēmu šos... kopumā esmu tipat apmierināta cik ar iepriekšējiem, bet tie nedaudz atšķiras no tiem kas bildē, vairāk tumšās krāsas un man bija šķitis, ka tie aplīši būs lielāki, bet ir OK tāpatās :)
Gan vēl no šī sellera sūtīšu, jo tagad vismaz zinu, ka no viņa leggingi der manām garajām kājām :)
es pasūtīju truša vesti,samaksāju ap 60ls.. bet nu būtu labāk samaksājusi 100 un ņēmusi citu,
jo izskatās,ka visu laiku ir līdzi vecs kaķis un visa esmu spalvās :D
Man gan ir īsta truša, tāda līdziga, kā Tev pirmajā bildē, tikai interesē , vai dzīvē neizskatās pārāk sintētiski tā spalviņa? Vari linku ielikt, intereses pēc :)
To H&m es dzīvē esmu redzejusi, tāda īsāka izskatās, un ir arī paplukusi un izteikti sintētiska spalviņa, ļoti izteikta, it kā jau virsū izskatās ok, bet nu par par sintētisku..
Roxy - parasti man bija 38 - 39 kā kuriem apaviem. Šiem zābakiem pasūtiju 39 un der labi, ar biezajām zeķubiksēm stingrāk, bet ja būtu ņēmusi 38, tad jau ar kādu biezāku zeķubiksi nederētu vai pat spiestu.
Eu,meičas,kā ir,gribu pasūtīt vienu lietu, bet rakstīts,ka tieši tā krāsa ir out of stock? Vai var uzrakstīt sellerim un pajautāt vai ir iespēja,kad varētu būt pieejama tā krāsa...vai kaut kā tā. :D Sorry,neesmu profs ebay lietās vēl!