Nesaprotu, kas tas pa parodoksu, ka man no ebay pagaidām tikai sīkumi nāk-auskari, suņa drēbītes, josta :D Slinkums pat dalīties, lai gan lietas labas :)
Gaidu svīterus un vestīti, blūzītes (l)
Šodien pasūtīju šo melno, ilgi pētīju, ceru, ka būs tāds, kādu iztēlojos. Šajā sellerī pagaidām ne reizi neesmu vīlusies, turklāt ļoti, ļoti ātra piegāde. Gribas, lai atnāk tāds elegants, klasisks.
Liene ,tāda dzīve..:D visas drazas un tumsonības brīžo pasūtītās lietas atnāk ar zibens ātrumu, bet ja ko ļoti gaidi- tas atnāks ar nokavēšanos, vai neatnāks nemaz.
Man šodien baigā vilšanās visā šajā padarīšanā.
arieta
vai ne :D es kkad atpakal sutiju "lapsas" asti pie somas liekamo, atnaca liela, kupla nu vienvardsakot forsa, tadel ceru, ka ari sis bus labs :)
Paldies, Arieta, Kiky, arī pasūtīju :) Skaista jau izskatās, bet tāda cena, ka bail, ka plēve neatnāk :) Jums gan jau pirmajām būs, padalieties, kāda ir, kad būs :)
Saņēmu beidzot arī šo caddy priekš cietā diska, zinu, ka nevienai neinteresē, bet ieliku tikai tāpēc, ka selleris piedāvāja izsūtīt vēlreiz, jo pirmais, izskatās, pazudis, toties selleris uzreiz piedāvāja nosūtīt ar tracking nr. Rezultātā ilgāk bija jāpadzīvo ar pusbeigtu datoru, bet pēc ~65 dienām kopš sūtīšanas veikšanas uzparikti saņēmu :)
Vienmēr piekrītu, ka man atsūta otrreiz, ja selleris iedod tracking nr.
Ah, un vēl pa šo laiku saņēmu zobubirstes, agrāk sūtīju nedaudz savādāku modeli (arī melnās), bet šīs tādas mazākas un krāsas neglītas nevis kā bildēs. Nākamās sūtīšu no cita sellera.
pēc 2 mēnešiem uztaisīju open case. Sellers uzrakstīja:
OK, we will resend you new item as your request today, but could you please help us close the case first?
Noticēju viņam un aiztaisīju. Svārku kā nav tā nav. Uz vēstulēm neatbild. Sliktu feedback vairs ielikt nevar. Nu neko, tagad būšu gudrāka. Svārki (2 gab) protams maksāja kapeikas, bet fakts kā tāds nepatīkams.... :(