Dalos ar citiem saņemtajiem pirkumiem. Skatos, ka īsti vair ali neļauj kopēt bildes url, lai ieliktu attēlu - vai varbūt kaut kas ir mainījies un es vairs nemāku? :D
Ja kaut kam ir vēlme pēc reālas bildes, nenoslinkošu, pasakiet tikai kam.
1)
Šalle. Pasūtu jau otro reizi, jo pirmo man māmuliņa "nocēla". Ļoti forša, abām mums patīk.
2) Man jau bija "slavenā žakete"oranžā krāsā, bet toreiz ļoti ilgi gaidīju un tāpēc pasūtīju
dzelteno no cita pārdevēja. Tagad Zaras birka un lielā cenuzīme klāt, bet materiāls štruntīgāks, krāsa daudz neonīgāka un spilgtāka kā bildē un arī izmērs neatbilst. M izmērs manām 91cm krūtīm pat ir krietni par lielu, mazliet kā maisā. Neiesaku šo pārdevēju.
3) Ļoti patīk šie
svārki. Viss kā bildē, izmēri atbilst, forši. Tagad vēl lētāki.
4) Itkā
kleita, bet tomēr būs ļoti garš topiņš. Materiāls šifonīgais kā parasti, kas kleitai īsti neder. Norādītais garums ir patiesībā par 8cm īsāks.. bet kā maiciņa, ko ielikt svārkos, būs ļoti smuki.
5) Jau aprunātā
maiciņa ar bantīti aizmugurē. Neesmu sajūsmā, otrreiz nepirktu. Par daudz caurspīdīga (cita meitene gan teica, ka viņai neesot) un mazliet par īsu, pat ielikšanai svārkos.
6) Efektīga
kleita. Forša, man patīk, viss kā norādīts.
7)
Kleita ar tauriņiem, vasarai. Pašaura un ne pārāk gara, bet tā simpātiska.
8)
Blūze ar banti aizmugurē. Man melna ar leoparda banti. Patīk, bet varēja būt pavisam mazliet garāka, lai vieglāk turētos svārkos.
9)
Jaciņa vēsākam laikam. Pasūtīju baltu. No "thermal" nav ne smakas, bet kā pavisam plāna virsjaka der. Mazāk pufīga kā bildē.
10)
Kleita, ļoti patīk. Visnotaļ nevar palikt neievērots.