Čau, vai kāda var palīdzēt, tātad draudzene pirms 3 mēn. pasūtīja botas ar free shiping, vnk pasūtīja un gaidīja, nekādus kodus neskatījās, dispute netaisīja un tagad palūdza, lai apskatos, kas tur notiek, paypal kontu arī neizmantoja un ko lai tagad dara..pie pasūtījuma uzrādās Confirmation Timeout..
Elina - man bija tiesi taa pat, nekas cits neatlika kaa gaidiit,jeb sazinaties ar pardeveeju, nu mana gadijuma es pardeveju nevareju dabut rokas.Bet par laimi atnaaca prece ar 2 vai 3.nedelu nokavesanos nekaa soliits.
Bet varbut kada spes kaut ko vel ieteikt sada gadijuma.
ali pirktas, tikko izsekoju kur viņas latvijā ir uuuun- viņas veiksmīgi ir tiktas piegādātas jau 31.04, pasūtītas 21.04 un piegāde sanemta Cēsīs, vnk ko???! :D
Elina - tad jarakste sellerim, bet varbut vajag gudraaku meiteni sajos jautaajumos. Aija??Kur tu esi ?? :D :)
Ir bijusi sadi atgadijumi, noteikti tev kada atbildees!
ali pirktas, tikko izsekoju kur viņas latvijā ir uuuun- viņas veiksmīgi ir tiktas piegādātas jau 31.04, pasūtītas 21.04 un piegāde sanemta Cēsīs, vnk ko???!
Kur tā draudzene bija ātrāk? Cilvēks dīvains! Gaida gandrīz 4 mēnešus un tad sāk kaut ko meklēt!
Cerams, ka summa vismaz nav liela! :)
es jau to pašu teicu, ja nezi, ta lai nemaz nesūta, tač neko nesaprot un tagad sāk jautājumus uzdot.. summa laikam bija 30 dolāri..nu neko, pateicu, ka viss, čau. :D
Tieši tāda, kā bildē! Pāri $4 maksāja :D
Ir odere, mazliet diegi karājās, bet no tiem viegli tiku vaļā, der kā uzlieta. Iekšā bija putuplasta forma, lai cepure netiktu samīcīta, kamēr ceļā.
Puisim atnāca šie Fred Perry krekli
Ar visām birkām un maisiņiem. 100% kokvilna, pasūtīju gaiši zilo un vēl vienu rudzupuķu zilā krāsā. Der kā uzlieti, izmērs atbilst tam, kas norādīts pārdevēja tabulā.
Mana bilde, atvainojos, ka paplūdusi.
Raise, man blūzīte plecos brīva. Varu izmērīt blūzes pleciņus, ja vajag ;) truedeee, jā, brillēm līdzi nāca viss, kas bildē redzams un es tak ar saku, ka gluži kā īstie Raybanīši :)
Elīna, šķiet, ka nekas te vairs nav darāms, bet es Tavai draudzenei tomēr ieteiktu uzrakstīt Alim un izskaidrot problēmu. Viņi izskatīs lietu un iespējams atgriezīs arī naudu, kaut gan laiks ir baaaaigi daudz pagājis... es mēģinātu noteikti!