Kāda ir sūtījusi šo somu? http://www.aliexpress.com/item/2014-women-handbags-free-shipping-quality-literal-design-ladies-bag-retail-and-wholesale-michaeled-handbags-women/1779435034.html
bembijs##, neesmu uz flīzēm vēl staigājusi, bet liekas, ka neslīdēs, jo apakšas tādas foršas. Rīt varu pamēģināt pa vannas istabu pastaigāt. :D Thea, aliexpresā, bet skatos, ka manam pārdevējam ir beigušies conversi.
kisskissmjau, būtu forši,ja tu pamēģinātu. Es arī kāroju pēc kāda converse pāra. Man ir gan oriģinālās, gan neoriģinālās un vienīgā atškirība starp tām ir tāda,ka neoriģinālās uz flīžu grīdas nenormāli slīd. Skrienot pa kāpnēm lejā vai arī veikalos esmu tā slīdējusi,ka liekas tūlīt,tūlīt būs sienā vai kādā vitrīnā iekšā.
Tāaa.. conversi neslīdz uz flīžu grīdas. Man vispār liekas, ka esmu tikusi pie oriģinālajiem, jo atnāca ar visu conversu kasti, skaisti iepakoti, perfekti nošūti utt. Katrā ziņā esmu sajūsmā. :)
Šodien saņēmu šo blūzīti -
Blūzīte ļoti jauka, skaisti izskatās. Audums arī salīdzinoši labs. Kvalitāte super!! Nevienā vietā nekarājas diegi, labi nošūta. Iesaku!
Un arī šallīti -
šallīte arī forša. Esmu apmierināta.