emerald
Man ari ir ta sifona maicinja-tikai spilgti oranza..
Un vot ar ieberzos ar izmeru :D Panjemu taat kaa tu M izmeru un paduses ir pa mazu-spiez un nejutos erti..tagad var mest mistkaste vinju,jo tadu neizstaipisi nu neka :D
Margo9, atkarībā, kas rakstīts, ja "muitas krava, izsniegt aizliegts" vai tamlīdzīga štelle var nokārtot pa e-pastu, bet, ja DHL krava, tad, visticamāk, arī jābrauc uz muitu, lai gan varbūt arī tur kas mainījies, uz muitu braucu pirms 1,5 gada.
Kāda no Ali ir sūtījusi tonālo?!
Atradu Chanel un Dior, bet par smieklīgu cenu. It kā gribas pasūtīt, bet visu laiku iekšējā balss saka nevajag nebūs kvalitāte.
Pasūtīju sudraba rokassprādzīti.
Biju gaidījusi,ka būs nedaudz smalkāka,bet ir ok.
Ļoti ātra piegāde - pasūtīju 8.jūlijā un jau šodien bija paciņa pastkastītē :)
Par to tušu intereses pēc sellerim pajautāju kāpēc tāda cenu atšķirība. Viņš man atbildēja, ka tuša vienkārši noliktavās šobrīd nav pieejama, tāpēc uzliek nereālu cenu,lai cilvēki nepirktu. :D Interesanta taktika. Bet tuša tiešām super, tikko parādīsies par veco cenu, vairākas jāpaņem. Aliexpresā tomēr dārgāk nekā ebay, bet nu vismaz šobrīd tur ir iespējams pasūtīt. :)
Šodien saņēmu ilgi gaidīto blūzīti un reizē vilšanos. Skaistās blūzes vietā atnāca kaut kas pretējs attēlam, sliktā kvalitātē un maissveidīgs, rokas un apakšējā mežģīne arī visai interesanti piešūta. :D
Murrra, paldies. Man ir gadījies,ka arī redzu, ka 925, nav rakstīts, ka plated, bet gan ka tīrs 925 silver. Lai pārliecinātos uzrakstu sellerim vai tiešām tā ir, pārsvarā atbilde ir, ka nē, ka ir plated. Tā kā iegrābties arī smuki var. Bet par tādu naudu arī apsudrabotam nav ne vainas. :)
Kā jūs no Ali varat pasūtīt auskarus, kas maksā 1eur un pat mazāk? Man vienmēr piesienas, ka par mazu sūtījums utt. Tad sabēdājos un atceļu visu. :( :D Cik skatos, tad visiem pārsvarā ir tas min order, kas bojā dzīvi.
Gribēju rudenim smuku, košu cepuri, viena no meitenēm bija labu labo atsauksmi uzrakstījusi, saņēmu - nu pilnīgi nekāda, labi, ka nebija dārga, saslaucīt kaut ko ar to gan jau, ka varēs :D
performance, 38 cm. bet viņi ļoti stiepjas, pati viņus nēsāju vienmēr viduklī un garums viņiem uz maniem 170 ir ļoti pieklājīgs. tikai viņi ir tādi mazliet šauri