Kleitiņa tiešām forša,gandrīz vai mīļākais apģērba gabals tagad :D
Tik pamanīju,ka kabata viena augstāk otra zemāk,bet tas jau nemaina to,ka viņa forša
neon, piedod, ka neskaidri izteicos :) Man ir divi telefoni, tikko nopirku iphonu,un salīdzinot ar samsunga jauno feiko bateriju, tad labāk vispār jaunu telefonu labāk nebūtu pirkusi :)
Saņēmu šo kleitu (dzelteno) Atnāca samērā ātri, apmēram pusotras nedēļas laikā, kopumā patīk, viegla, vasarīga,skaisti dzeltenā tonī, garums ap celi, varbūt prasītos mazliet biezāku, jo audums ir tik plāns, ka priekš iziešanas no mājas tomēr gribētos ne tik ļoti plānu un tā ir pat nedaudz caurspīdīga. Mājās vai, piemēram, pie jūras- ideāli.
modo-mozh, oderi ieshuut var? man no ebay ir viena ideaala kleitinja senaak suutiita,bet besij,ka trusenes cauri spiid. es liku ieshuut oderi. nekaada vaina:)
Tikko nopirku ziemai skaistu kažociņu. Ilgi sēdēju un domāju vai spiest to confrim and pay pogu. Hjuh, tas bija kā pārdot dvēseli sātanam :O Jācer, ka atnāks un viss būc čiksī ;)
jealous, kādu kažociņu? es skatījos kaut ko ziemai, nekas īsti nesaistīja, pasūtīju rudenim mēteli, ceru, ka par tādu summu vispār kaut kas normāls atnāks :D
Canddyyy. Kā ieraudzīju, ta uzreiz iepatikās :D Pavasarī sāku par kažokveidīgajiem interesēties, tā kā uz vasaru nebija jēga pirkt, tad nopirku tagad. Tik cik h&m maksā, roka neceļās pirkt :D Tā nav īsta kažokāda.