Par atpakaļsūtīšanām man tikai 1 reizi tika atsūtīta nauda atpakaļsūtīšanai, kad prece bija uz 40Ls vērtību un atsūtīts XL izmērs S izmēra vietā. Un pēc atgriešanas tika izsūtīta pareizā prece, ilgi, bet viss veiksmīgi (Indija).
Bet tas 1x pa visiem gadiem, ko esmu lietojusi eBay/Ali. Pārējā laikā vienmēr jāatgriež pa savu naudu, ko es vairs nedaru, jo vienreiz atgriezu preci uz Poliju. Selleris, protams, saka, ka neko nav saņēmis, atvēru eBay lietu, bija vēl fakss ar sūtīšanas pierādījumiem jāsūta uz ASV, ko arī izdarīju un beigās lieta tika slēgta pierādījumu trūkuma dēļ, lai arī nosūtīju gan sūtīšanas lapiņu, gan čeku. Pēc 2 mēnešiem saņēmu paciņu atpakaļ ar norādi, ka saņēmējs atteicies saņemt preci un tā kā precei derīguma termiņš bija 3 mēneši, tad biju pazaudējusi gan naudu par preci, gan atgriešanu uz Poliju, gan faksa sūtīšanas izdevumus.
Tā kā drīzāk mēģinātu ar selleri iziet uz kompromisu un prasīt daļēju refund, ja tiešām soma ir tik drausmīga. Neviens ķīnietis man nekad mūžā nav sūtījis naudu preces atgriešanai, jo viņi rēķinās ar to, ka atgriešana ir nenormāli dārga un pircējs drīzāk samierināsies ar saņemto + pašiem neizdevīgi, ņemot vērā preces pašizmaksu.
Nebūtu man bijis, tas gadījums, ka pat ar visiem pierādījumiem eBay noraida prasību, vēl ieteiktu atgriezt, bet, ņemot vērā, ka Ali vēl mazāk ņem vērā pierādījumus, neriskētu..