Vēl var mēģināt meklēt pēc atslēgas vārdiem "yarn earrings", katrā ziņā, atrodi vairākus pēc parauga un paskaties biežāk izmantotākos vārdus un izmanto tos meklēšanā :)
Padalieties ar foršu rudens pufaiciņu linkiem. Interesē tās polsterētas (dūnu tipa) ar pūkām :) Der gan ali, gan ebay.
Saņēmu maku
Sūtīju sarkanu, bet saņēmu rozā, tas jau nekas, lai gan divi rozā nav vajadzīgi- atdevu mammai.
Svārkus
Ļoti patīk. Man ir šada auduma legingi, tiem viss spīd cauri, šiem ir veiksmīgāks izmērs, līdz ar to audums netiek nostiepts un nekas cauri nespīd. Gaidu karsto laiku, lai varētu nēsāt.
Blūze Ahhh (l) kā man patīk. Izmērs der ideāli. Kvalitāte ļoti laba, diegi nekur nekarājās un izmērs ir precīzs. Es uztrāpīgu uz lielu atlaidi- 4 eiro
Auskari he, arī par šiem esmu sajūsmā, jo saņēmu vēl labākus,kā biju gaidījusi!
Lielākajai daļai rotslitu, kas ir zemā cenā ir min.order. Bet vispār ir iespējams, tikai tādu skaistu rotu ir maz.Taču Ebay'ā var sameklēt tādas, tikai ar lielāku cenu.
Lasot so diskusiju tiesi no rīta iedomājos,ka man sen nekas nav mests pastkastītē,ka pēdējā laikā eju uz pastu pakal, tikko izdomāju,ka jāpaskatās vai nav kāds uzaicinājums-nav! Bet toties 3 paciņas :)
1. Jau daudz aprunātais krekliņš. Esmu ļoti apmierināta, izmērs atbilst, liekas kvalitāte arī laba.
2. Un šis tops Esmu vīlusies, jo pie manis ceļoja 2 mēnešus un neatbilst norādītajiem izmēriem. Speciāli rakstīju sellerim, lai precīzi norāda izmērus, bet nu šis atbilst kādam 6 gadīga bērnam apģērbam. :D Biju redzējusi viņu dzīvē, tieši tādēļ gribēju sev tādu. Nu šis noteikti nav tāds, ko biju redzējusi. Nekas, paglabāšu, varbūt nākotnē man būs meita :D