Meitenes, palidzat atrsat man sadas formas sominu, taadu nelielu, nevis lielas kas ir... un tadu kur lence ir par plecu liekama garaa.. lai var iet un rokas ir brivas.. baaigi gribu bet nevaru atrast ebayaa.. un tadu kas nemaksaa mistiskas summas..
meitenes, uzmanbu! nepērciet šo jaku:
no šī sellera!
tas, ko man šodien, pēc mēnesi ilgas gaidīšanas piegādāja bija vienkārši briesmīga interpretācija par tēmu jaka. kopā par to esmu samaksājusi nedaudz pāri 10 Ls, jo nācās maksāt pasta nodevu, muitas nodevu un ko vēl nē. Dzīvē es tādu pa piecīti nepirktu. Uzmanieties ar tiem ķīniešiem!
es rīt vai parīt nobildēšu un ielikšu, jo nav nedz telefona vada, nedz digitālā pa rokai. :) obligāti nobildēšu, kaut kas tāds jums ir jāredz. bāaaa, esmu tik nikna!
Es parasti nesaprotu vienu - kā tiem ķīniešiem sanāk nereālu s.du nobildēt par super labu mantu? Vai arī bildē ir citas firmas normāla manta, bet pārdod lētu pakaļdarinājumu?
man šī jau kādu laiku stāv wachlistā, pēc tipa itkā tāda pati kā ances, tepēc gribu redzēt bildes dzīvajā, jo bija ieplānots no nākamās algas iegādāties..