Ikdienā nēsāju to 34./36., biksītes mazliet staipās uz to daudz nepaļaujies!
Krūšturiem tādi ieliktnīšu, kurus var izņemt ārā, ar tiem neder, bez tiem Ok.
Man ir ņemts 36 C, paskatījos uz biksītēm ir M izmērs, bet tādu iespēju nemaz nav izvēlēties. Bet vēl virsū ir 87-95, laikam gurnu apkārtmērs, man ir 93 un ir ļoti labi, tādas zemās.
Bišķ smieklīgi,ka meitenes te pat matugumijas sūta,kuras par 1eur dārgāk var nopirkt tepat.Varbūt pat par 0.50centiem
es nevaru nevienaaa veikalaa te atrast bez metaala savienojuma vietas un elastígas, kuras neizstaipás. es dabúju 20 gab pa 1 eiro- plus tieshi tadas ká gribu- vairák neká forshi
Sāņemu šo maiku. Mērījusi neesmu, bet izskatās, ka it ok. Oversaizīga, kā man patīk.
Jaciņa arī izskatās tīri kvalitatīva, diegi nekarāja sun ļoti rūpīgi iepakota bij.
Un mana lielākā vilšanās ir šie svārki. Desmit reizes prasīju sellerim, vai nav stingra gumija. Nē, neesot, esot elastīga utt.. Kā tad. Turklāt ir isāki, kā norādīts. Uz manu 164 ir stipri par īsu.
Meitenes, nezinu ko darīt!! Izsūtīju 11.maijā kedas no Ali, vēl nav atnākušas pēc 11 dienām beigsies tas protect. Pēc tracking number rādās, ka pēdējais ieraksts ir bijis 31.maijā kaut kur Ķīnā :Departure from outward office of exchange. Ko darīt?