Ebay nekad neesmu skatījusies pārdevēja vērtējumu. Tik esmu pamanījusi,ka viss ir bijis kārtībā arī ar tiem pārdevējiem,kuriem reitings bijis pat zem 96%
Bet aliexpressā gan,jo vairāk atsauksmju un apmierinātu pircēju,jo labāk.
Jautājums drusku ne pa tēmu, bet..Jums arī tā ir, kad skataties bikini, tad kā saistītās preces lec ārā vibratori, feikie pupi utt??
Protams, intereses pēc paskatījos, tagad, trakojot preci, man tie dildo visulaiku lec ārā. Nu šausmas kaut kādas :D
Es arī, jo feedbacki lielākoties ir ļoti neobjektīvi. Piemēram, nesen vienām kurpēm meitene ielikusi vienu zvaigznīti, jo esot pasūtījusi nepareizo izmēru un viņai nederot. Kurā pakaļā tad pārdevējs vainīgs? Un tur pilns ar tādiem. Nepaskatās īsti tos cm, tad pukst, ka pa mazu. Loģiski, ka Eiropas M nav tas pats, kas Āzijas M.
gaidu un gaidu no ali,pirmo reiz pasuutīju 1.maijā 5 preces un tā vēl nekas nav atnācis,tikmēr no ebay jau cik preces saņēmu!!!!
Mēģināju izsekot,bet tur rāda Sorry, requested item yet not registered in postal database. If your item was sent less than 2 days ago, it may not appear in database. Please check later.
Un ja prece nav reģistrēta,tas varētu nozīmēt,ka vēl nemaz nav izsūtīta???