Šodien beidzot saņēmu peldkostīmu, ļoti labas kvalitātes, ņēmu M izmēru, biksītes gan ir iespīlētākas un ar 99,5 cm gurniem būtu pagrūti iespīlēties. Līdz LV atnāca divās nedēļās, neskaitot sastrēgumu lv muitā.
čupakabra - nu manējās par krūtīm grūti nosaukt... :D
ņēmu A un tas priekš manis jau bija milzīgs. bet nu vilku tāpat, zem kleitas jau neviens neredz :) bet nu normālu krūšu īpašniecēm gan jau ir ok.
Goody - es ieliku linku kā piemēru. Noteikti var atrast tādus, kas ir daudz lētāki. Es toreiz sūtīju no Ķīnas. Cenu neatceros, bet nebija liela.
Savus apkārtmērus īsti nezinu. Parasti pērku 70A, pat AA.
Ļoti plāna un gaisīga, patīkams viegls slidīgs materiāls, caurspīdīga kur tie gaišie laukumi, svītras priekšpusē un mugurpusē nav vienādi sašūtas, ir nobīde, bet tas štrunts, kopumā man patīk kā izskatās, man nav tik plats kā modelei, jo esmu apjomīgāka, plecu daļa ir plats un uz leju iet šaurāks, apakšejā mala man guļ uz auguma, gribētu vēl kādu šādu maiciņu, bet ar citu rakstu. :) Man laikam labāk patīk kā man izskatās, ne modelei. :) he
Velo aizmugures gaismiņa, pasūtīju 24.05 un saņēmu šodien. Viss kā aprakstīts, tiesa, jēgas vairs nav, jo pirms 2 dienām manu velo nozaga -_- http://www.ebay.co.uk/itm/291091535821