Meitenes vai kāda ir redzējusi ebay vai ali šādus pulksteņus? :) Esmu izmeklējusies pēc visādiem atslēgas vārdiem, bet nekā :) Bet tā kā pulkstenis ir Geneva - ar kādiem pilns ebay, 100 punkti arī šitādiem tur jābūt :D
Njaa tos 20 USD variantus redzēju, bet neticu, ka nav lētāku :D ja citus Geneva var dabūt pa 3 USD :D
Otrajā linkā gan ir ar rubber siksniņām - bet vismaz cena ok :D Tiem, kuriem liku bildi ir metāla siksniņa :)
Sanemu so sunu auskaru
Nez kapec biju iedomajusies, ka bus paris, bet ir tikai viens. Bet tas jau tur ir rakstits :D
Godigi sakot baigais drankitis, izskatas ka no kinder olas mantina :D
Zakji, Crestu selleris tiešām ir zibenīgākais,kas piedzīvots :D Pieļauju,ka iemesls ir tas,ka sūta aploksnē kā parastu vēstuli, tādēļ TIK zibenīga piegāde!
Šodien saņēmu šo kleitu, melno, vakarā mērīšu, bet uzmetot aci izskatās,ka tā būs Maxi kleita :D
Nebija tik saburzīta kā iepriekš tā zilā ieliktā.
Esmu ļoti apmierināta ar pirkumu- ir arī jostiņa, un samaksāju nepilnus 5 poundus :)
Mazliet lielāks nekā iedomājos, bet visādi citādi labs. Viena puse kā spogulītis - tieši tas, ko vajag. :)
un
Šallē esmu vīlusies, tā jau ir skaista, bet izmērs neatbilst tam, kā parādīts fotogrāfijā - ja uzlieku kā meitenei, tad garums ir mazliet zem krūtīm un platums šallei arī ir 2x mazāks.