raccon bikses ir labas aptuveni 3 nedēļas, tad izdilst dibens un iznāk ārā tās gumijiņas, es jau arī domāju sūtīt vēl, bet patiesībā tad laikam nav nemaz izdevīgi, jāsūta tad 4 gb, būs parastā bikšu summa un būs uz 3 mēnešiem
Viņi nestāv ne tuvu tā kā modelei bildē, kad augšā pieguloši un uz leju paliek kuplāki. Patiesībā viss kuplums ir uzreiz zem jostiņas, kas rada ilūziju par Nikijas Mināžas cienīgiem gurniem :D Paskats visai lēts.
Garums arī uz maniem 1,65m ir tik tikko zem ceļa.
Es noārdīju nost tillu. Tā tie svārki izskatās ok, bet galīgi nekas īpašs.
sveikas dāmas :)
vai kāda no aliexpress ir sūtījusi peldkostīmu prekš C-D augšiņas? es tagad tajā lapā skatos un tiem,kas it kā ir plus size-ir ļoti skaudras atsauksmes :(
kāda ;) ?
par tām racoon biksēm - ir, ir tāds audums, kā Blanša aprakstīja. Ziemā uzvilkt nevarēs, aukstā rudenī arī ne, jo būs par aukstu, bet vasarā vai saulainā pavasarī, ļoti karsts, līp pie kājām. Bet tādā +15 siltā dienā, būs ok. :)
Bet es vispār mīlu legingus, tagad sēžu pie datora legingos un nevaru iedomāties neko ērtāku! :D Ja skatās tā, tad tās bikses nav patīkamas uz ādas. Bet arī šis topiņš nav patīkams ādai, bet es viņu nēsāju tāpat. :D
Šādi pārskatīšanās pēc divi atnāca, man patīk :) ja kādam velme vienu varu pārdot m izmērs, man ikdienā xs vai s, pabrīvs tas peldkostīms bet izskatās labi
Persephon, es galīgi nevaru pierast pie ebay,itkā jau ebayā godīgāki pārdevēji(vismaz man pazīstamiem nekas nav nokrāpts) ,tomēr jau pierasts pie aliexpress. :D
pasūtijumu veicu 25. maijā un šodien jau ir klāt. Pats komplekts man ļoti patīk. Somiņa forša, labs izmērs. Otas, kā aprakstā, šķiet arī visi sariņu materiāli ir atbilstoši. Īpaši patīk lip brush jo tai ir vāciņš - var paņemt līdzi vienu pašu neko nenoķēpājot. Kad sūtiju bija atlaide, bet cenu, manuprāt, šis komplekts attaisno.
Inky - pamēģināju, nedaudz sāpīgi un labāk ir. No youtube skatījos kā jālieto. Domāju, ka vairs nelietošu, jo, ja neizdara visu kā nākas, tad var iegūt vēl sliktāku sejas ādu. Tādas lietas labāk uzticēt speciālistiem. :))