grrr, lūdzu, būs links, pievieno watch listā un skaties simmilar items, noteikti kaut kur būs lētāk, man tagad slinkumiņš meklēt un vairs nav links, no kura pasūtīju es pati, atceros, ka kaut kad senāk man viena meitene vēstulēs arī to pašu jautāja, piemirsu atbildēt, piedošanu! (l)
Bet nu pasts mani vairs nepārsteidz, apkalpošana un cilvēciskais faktors pa "pirmo".
Es gan šim nevaru piekrist, jo manā pasta nodaļā ir vienkārši super darbinieces, ar kurām visu var sarunāt. Dod man pakas bez uzvārda, ja es apsolos, ka sellerim par to aizrādīšu. Tāpat esmu redzējusi, kā ilgi un dikti palīdz cilvēkiem izsekot pakas. Šodien pat ar vienu meitene pailgi čakarējās, jo tā bija sajaukusi burtu ar ciparu. Vēl nodomāju- nu i pacietība!
P.s. Es nestrādāju pastā, ja kas! :D Savādāk izskatā,s ka baigi lielu, bet man tiešām patīkami tur iet.
Tad tev ir ļoti paveicies. Manā pasta nodaļā katru reizi ir problēmas, man pat vienreiz prasīja soda naudu par to, ka viņas uz citu adresi sūtīja paziņojumu par paciņu, joprojām nesaprotu kā 6 var sajaukt ar 0, tāds kašķis toreiz bija, jo uz paciņas bija mans tel.nr. bet neviena ziņa no pasta puses nebija.
Ir man tracking nr, bet viņus nav iespējas izsekot.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6074039999.html
Apenīšu komplekts meitai, ļoti patīk. Ļoti patīkama, mīksta kokvilna. Manai 10gadniecei ir tieši laikā, tāpēc šaubos vai pieaugušai sievietei derēs, ja nu vienīgi dupsis ir extra mazs :)
Saņēmu krekliņu. Būs tagad jāmeklē šorti, jo priekš biksēm kaut kā ir par īsu, bet īsākām meitenēm varētu būt tieši laikā (esmu 1,78m). Tabulā rakstīts, ka garums ir 65 cm, bet tas ir tikai garākajai vietai - pašam vidum. Sānos garums ir 55 cm. Ņēmu M izmēru. Dzīvē izvēlos S/M izmēra krekliņus jeb 38. izmēru.
Krāsu ņēmu watermelon red + white. Patiesībā, tā rozā daļa ir neona rozā, kas velk uz oranžo pusi, un baltā daļa ir tāda dzeltenīgi balta... kaut kas uz krēmkrāsu. Bildē patiesās krāsas īsti redzēt nevar, jo bildēts ar web kameru. Krekliņš arī ir nedaudz caurspīdīgs.
Nošūts ir ļoti labi un diegi arī nekur nekarājas. Būtu tādās krāsās, kā minēja pārdevējs, sūtītu arī citas krāsas krekliņu.
Starp citu, kā var uzrakstīt ebay pārdevējam tā, lai neatveras case? Es it kā spiedu to contact seller, uzrakstīju vēstuli, nosūtīju un man parādījās, ka esmu atvērusi lietu.
Meitenes, kā tur īsti ir ar to aliexpres un izsekošanas numuriem? Pasūtītas 6 lietas- visām ir tracking number, bet tikai vienai rāda, kur ir, uz kurieni sūta utt, bet pārējām ievadot rāda not found, tas nozīmē,ka krāpjās, vai tā tam jābūt? :D