Visus komentārus nelasīju, bet, atbildot uz jautājumu- bērnam nav ne silts, ne auksts no tā, vai vecāki ir precējušies vai nē. Viss atkarīgs no tā, kas vecākiem galvā, kā viņi paši ir audzināti, cik ļoti tic laulības institūcijai kā tādai.
Piekrītu tam, ka laulātiem cilvēkiem ir lielāka stabilitātes sajūta (dažādi plusi, kas vienkāršiem dzīvesbiedriem nepienākas), emocionāli grūtāk izšķirties(vismaz man tā būtu). Tieši pirms dažām dienām sanāca runāt par šo tēmu ar paziņu vīrieti, kurš precējies pirms 7 gadiem bērna dēļ. Viņš teica, ka tad, ja nebūtu precējies, jau sen būtu izšķīries no bērna mātes(jo ir lielāka brīvības sajūta, kas "ļautu" skriet prom pie mazākajām nesaskaņām un problēmām). Bet tieši laulība liek censties visu saglabāt.
Kad paliku stāvoklī, drauga vecāki bīdīja mūs precēties, bet es jau ietiepīga kā kaza, teicu, ka vispār neprecēšos, kur nu vēl bērna dēļ. Tāpēc mīļotais baidījās mani bildināt, to izdarīja tikai tad, kad bērnam bija jau 10 mēneši.:D Vēl joprojām gatavojamies šim solim.